Placinta de căpșuni

Placinta de căpșuni
Тип: Deserturi
Timpul: 50 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Îți plac căpșunile așa cum fac eu? Dacă credeți că ați încercat deja tot felul de deserturi de căpșuni , apare - o rețetă care surprinde și cucereste. Echipa noastră de redacție prietenoasă este sigură că opțiunea pe care o vom oferi este sigur că vă va fi plăcută. Acest tartă de căpșuni provine din Italia însorită. Localnicii iubesc doar produse de patiserie cu fructe de padure. Această rețetă este considerată una dintre cele mai populare și, apropo, lumină. Și din moment ce ingredientele sunt destul de simple, puteți să le coaceți și ele.

Ingrediente

Ouă
2 buc.
Scorțișoară
1 linguriță
Praf de copt
1,5 linguriță
Zahăr brun
140 g
Lapte
2 lingură
Unt
90 g
Sare
1 pic.
Căpșune
10 buc.

Gătire

  1. 1Îndepărtați untul înmuiat cu zahăr. Lăsați 20 g de ulei pentru a lubrifia apoi matrița. Adăugați laptele la temperatura camerei și ouăle. Bateți toate ingredientele.
  2. 2Se amestecă făina, sarea, praful de copt și scorțișoară într-un castron separat și se usucă aceste ingrediente uscate în amestecul de ouă și ulei. Se amestecă totul cu o spatulă din lemn.
  3. 3Ungeți vasul de coacere cu unt. Puneți aluatul. Aliniați-l în formă.
  4. 4Tăiați căpșunile în două și așezați bucățile de sus, de jos, cu o tăietură.
  5. 5Preîncălziți cuptorul la 180 ° C și trimiteți tortul să se coace. Verificarea disponibilității cu un meci: lipiți-o în aluat, dacă meciul este uscat - tortul este gata.
  6. 6În timp ce tortul tău este coacționat, bate crema răcită cu un mixer.
  7. 7Scoateți tortul cald din cuptor. Gata!
Pentru a vă simți ca un adevărat italian, presărați plăcinta finită cu zahăr pudră și serviți cu frișcă. Va fi un astfel de desert de fructe apreciat de familia ta? Fără îndoială! Și asigurați-vă că și dvs. veți dori să vă îmbunătățiți abilitățile în continuare!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu