Placinta cu smantana

Placinta cu smantana
Тип: Deserturi
Timpul: 110 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 5

Sezonul de mere, atunci când maximul de fructe absorbit de soare, folosiți un bun reteta de placinta și pregătiți un deliciu delicios pentru toate animalele de companie. mere coapte Classic este considerat Charlotte , precum și href="https://sovkusom.ru/recept/cvetaevskiy-yablochnyi-pirog/"> . Dacă ați încercat deja ambele opțiuni, vă sfătuim să citiți chiar un fel de fructe tratează, în cazul în care mere delicioase perfect cu custard . Reteta nu poate fi numita usor, dar toate costurile vor rasplati gustul delicat al umpluturii sub o crusta crocanta.

Ingrediente

Unt
180 g
Ouă
2 buc.
Lapte
350 мl
Sare
1 pic.
Vanilină
1 pic.
Măr
2 buc.
Praf de copt
0,5 linguriță
Smântână
2 lingură
Amidon
2 lingură
Zahăr
250 g

Gătire

  1. 1Mai întâi, amestecați aluatul astfel încât acesta să se răcească în timp ce pregătiți umplutura. Deci, amestecați făina cusută cu sarea și praful de copt, apoi adăugați untul rece tăiat în cuburi mici, frecați-l cu făină. Adăugați 1 ou, 100 de grame de zahăr, smântână și frământați aluatul și duceți-l la frigider.
  2. 2Pregătiți crema: 1 ouă cu zahărul rămas, adăugați vanilină și amidon. Se toarnă laptele și se pune un foc lent, aduce amestecul la fierbere și opriți imediat focul.
  3. 3Se curata merele de la miez si coaja, taiata in felii mici.
  4. 4Împărțiți aluatul în două părți: o treime va merge la stratul superior și două treimi la baza. Cea mai mare parte a lansării și zastelit o formă detașabilă cu un diametru de 20 cm, formează laturile.
  5. 5Puneți pe bază de mere, se toarnă fructele cu cremă fierbinte. Din a doua parte a testului, faceți benzi și le puneți pe partea de sus sub forma unei grile.
  6. 6Trimiteți tortul în cuptor și coaceți la 180 de grade timp de 50 de minute.
Fanii de copt cu mere sunt sfătuiți să citească reteta pentru o plăcintă irlandeză cu o vanilie delicată Kurd: produse de patiserie delicate delicate! Și pentru a nu pierde aceste rețete minunate, protejați-le în marcaje!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu