Plăci de berry

Plăci de berry
Тип: Deserturi
Timpul: 45 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

O plăcintă de fructe de pădure a fost întotdeauna și rămâne un desert sezonier preferat. Familiar cu gustul din copilarie, pentru multi dintre noi este asociat cu satul, bucataria bunicii si vara fierbinte. Și uneori se pare că chiar și deserturile franceze rafinate nu vor fi comparate cu o astfel de delicatețe. Astăzi puteți pregăti o plăcintă cu fructe de pădure în orice apartament din oraș. Se amestecă câteva ingrediente de bază și se așteaptă o jumătate de oră - produse de patiserie excelente pentru că ceaiul este gata!

Ingrediente

Unt
130 g
Zahăr praf
1 lingură
Ouă
2 buc.
Cireșe
500 g
Oțet
1,5 linguriță
Sodă caustică
0,3 linguriță
Zahăr
170 g
Sare
1 pic.

Gătire

 1. 1Clătiți cireșele și îndepărtați oasele.
 2. 2Se separă gălbenușurile de ou de proteine. Proteinele sunt trimise la frigider. Puneți gălbenușurile cu zahăr alb, cu 120 de grame de zahăr.
 3. 3Se topește untul. Puneți-o la o parte și lăsați-o să se răcească puțin.
 4. 4Într-un castron de gălbenușuri se toarnă untul, se adaugă un vârf de sare și oțet stingat de oțet.
 5. 5Adăugați toată făina și frământați aluatul. Ar trebui să fie foarte moale pentru tine, dar e bine să rămâi în formă.
 6. 6Separați o cincime din test și împachetați-l într-un film. Puneți această parte în congelator timp de aproximativ 10 minute. După ce se întărește, îl faci o pulbere pentru placinta ta.
 7. 7Luați cea mai mare parte a testului. Arătați forma plăcintei. Asigurați-vă că faceți marginile cu înălțimea de aproximativ 3 cm.
 8. 8Taie fructele în două. Sprângeți-le cu făină. Puneți cireșul pe aluat în formă.
 9. 9Îndepărtați proteinele din frigider. Bateți-le cu un mixer cu 50 de grame de zahăr.
 10. 10Spuma de proteine ​​care a format ca rezultat ar trebui să fie distribuită uniform pe stratul de fructe de padure.
 11. 11Scoateți o parte din aluatul pe care l-ați trimis la frigider și grătarul pe o răzătoare mare. Se presară stratul de proteine ​​cu testul ras.
 12. 12Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Trimiteți tortul în cuptor timp de 25 de minute. Când placinta este acoperită cu o crustă de aur, îndepărtați-o cu îndrăzneală. Așteptați până se răcește și scoateți-l din matriță.
 13. 13Se presara tortul cu zahăr pudră.
Desigur, puteți mânca imediat pie . Dar te-aș sfătui să-l lași în noaptea în frigider. Tăiați-l dimineața și serviți-o pentru ceai. Familia va fi încântată! Împărtășiți rețeta cu prietenii dvs., astfel încât și ei să fie în așteptarea sezonului de fructe de padure.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu