Pizza Margarita

Pizza Margarita
Тип: Felul doi
Timpul: 35 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 2

Cea mai simplă pizza din lume a devenit o legendă culinară și a obținut numele în cinstea reginei italiene Margarita de Savoy. Cu totul a început: faima mondială a rețetei și peste două mii de variații. Pizza cu roșii și brânză sa transformat într-un vas de cult și îngroșat cu ingrediente, despre care nici măcar nu sa gândit când a fost creat. Cu toate acestea, Gust nu uită de clasic și dorește să vă împărtășească mândria bucătăriei italiene. Faceți cunoștință cu pizza "Margarita" conform rețetei originale!

Ingrediente

Parmezan
70 g
Mozzarella
100 g
Ulei de măsline
3 linguriță
Busuioc
40 g
Sare
dor de gust
Apă
300 мl

Gătire

  1. 1Se toarna drojdia cu apa si se adauga o lingurita de ulei de masline.
  2. 2Setați făina împreună cu un vârf de sare, adăugați apă cu drojdie și amestecați aluatul. Lăsați-vă puțin timp să vă odihniți.
  3. 3Se taie roșiile în terci, se adaugă trei sferturi din busuiocul mărunțit, o linguriță de ulei de măsline, puțină piper și sare ca gust.
  4. 4Dublați aluatul și rostogoliți-l. Aplicați o mulțime de amestec de roșii. Apoi tăiați mozzarella în cuburi mici și puneți-le pe pizza. Trageți peste parmezan și puneți frunzele rămase de busuioc.
  5. 5Coaceți în cuptor timp de 10 minute la 250 de grade.
Rețineți că mozzarella , roșiile și florile de busuioc se aseamănă cu steagul italian, deci este un fel de mâncare cu adevărat etnic. Pizza servită, împodobită anterior cu frunze de busuioc proaspăt, crustă crudită. Buon apetit!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu