Pizza dietetică

Pizza dietetică
Тип: Gustări
Timpul: 60 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 3

Știi și asta? Când sunteți pe o dietă, toată lumea consideră că este necesar să raportați că o dietă este dăunătoare. Și oricum, ce fel de viață este asta, când te limitezi mereu în ceva? Este greu de explicat tuturor că nu fiecare dietă implică postul și nenumărate restricții. Mulți oameni nu știu că meniul de dietă poate fi întotdeauna diversificat. Pizza excelentă fără un test este doar o modalitate. Un adevărat iubitor de pizza nu se poate lepăda de plăcerea de a mânca o felie. Și de ce, dacă " Cu gust " îți oferă o versiune minunată cu dietă a vasului italian național!

Ingrediente

Usturoi
3 căț.
File de pui
500 g
Ceapă
1 buc.
Ouă
1 buc.
Sare
1 linguriță
Roșie
4 buc.
Mozzarella
100 g
Ulei de măsline
4 lingură
Ardei gras
2 buc.
Ceapa verde
1 tuffet

Gătire

  1. 1Pregătiți aluatul. Se taie bine pieptul de pui. Se amestecă cu oul și 0,5 linguriță. sare.
  2. 2Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Acoperiți tava pentru copt cu hârtie pergament și distribuiți uniform masa peste ea. Puneți tava în cuptor timp de 7-10 minute.
  3. 3Pregătiți sosul. Se fierbe puțin apă în cratiță. Rotiți 3 roșii în apă fierbinte timp de 2-3 secunde. Îndepărtați-le din coajă și tăiați-le în 4 părți. Luați o linguriță și scoateți semințele. Taie pedicelurile.
  4. 4Se toaca marunt usturoiul si ceapa. Într-un blender, combinați usturoiul, roșiile și ceapa tocată. Veți avea pastă de tomate de casă.
  5. 5Luați cratița și încălziți-o cu ulei de măsline. Trimiteți pasta de tomate în cratiță. Se adaugă gustul de frunze de dafin, piper și sare. Se fierbe întregul amestec timp de 30 de minute pe o căldură scăzută. Pasta de tomate va deveni un sos de consistență omogenă.
  6. 6Pregătiți umplutura. Se taie 1 tomată, piper dulce și o grămadă de ceapă verde. Tăiați brânza pe o răzătoare mare.
  7. 7Scoateți tortul preparat din cuptor. Ungeți-l cu sos de roșii. Se presară tortul cu brânză și se pune umplutura din legume.
  8. 8Trimiteți pizza în cuptor timp de încă 15 minute.
Ce zici tu? O astfel de pizza poate include în dieta dvs. toată lumea: atletul și modelul. Dacă vă limitați să mănânci și sunteți în căutare de o varietate de rețete, această pizza de dietă va deveni o baghetă atunci când doriți să încercați ceva delicios. Gatiti si impartasiti recenzii!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu