Pizza cu lapte

Pizza cu lapte
Тип: Felul doi
Timpul: 60 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 6

Este greu să faci aceeași pizza ca cea pe care o coaceți în restaurante specializate. Nu e de mirare că majoritatea dintre ei stochează rețetă de testare în cele mai stricte confidențialități. "Cu Gust" a încercat să dezvăluie secretul celei mai delicioase pizza de pe tortul de aer și ceva ce am făcut ... O prăjitură bogată cu o margine prăjită moale va ieși numai dacă aluatul este frământat pe drojdie umedă și lapte. Deci, luați umplutura preferată și tigaia mai mare!

Ingrediente

Sos de roșii
dor de gust
Lapte
200 мl
Sare
0,5 linguriță
Șuncă
150 g
Roșie
1 buc.
Ulei de măsline
2 lingură
Zahăr
2 linguriță
Cașcaval
150 g

Gătire

  1. 1În laptele cald, se adaugă zahăr și sare, se pune drojdia, se toarnă uleiul de măsline, se amestecă.
  2. 2Bucăți de faina cernută cernută și frământați aluatul moale. Puneți-l într-un castron și acoperiți cu un prosop, puneți-l într-un loc cald timp de aproximativ 30 de minute pentru ca aluatul să vină.
  3. 3Presăriți suprafața mesei cu făină și rotiți aluatul cu un strat subțire. Ungeți baza pentru pizza cu sos de roșii, puneți șuncă subțire și roșii, presărați cu brânză rasă.
  4. 4Trimiteți pizza la cuptorul preîncălzit de 190 de grade timp de 15 minute. Gata!
Umplutura pentru pizza de drojdie se va potrivi oricarei, cu o asemenea bază, chiar și o "Margarita" ordinară cu mozzarella de casă se va dovedi perfect. Nu uitați să împărtășiți această rețetă excelentă cu prietena ta!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu