Pîrjoale din ficat

Pîrjoale din ficat
Тип: Felul doi
Timpul: 40 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 5

Una dintre cele mai tradiționale feluri de mâncare pe care hostessul le pregătește pentru masa festivă este cutlets . De ce nu? Ele sunt întotdeauna delicioase și pline de inimă. Ele sunt ușor de pregătit, iar rețeta nu trebuie să se uite în mod constant. Dacă nu sunteți gata să renunțați complet la modul obișnuit de hrănire a cărnii, încercați să aduceți un soi. Liverballs au un gust foarte distinctiv. Inițial, ele erau considerate un fel de mâncare pentru cei săraci. Întâmpinând accidental pe masă către rege, ei au câștigat popularitate printre oamenii numiți. Și, deși au trecut mult timp, aceste bucătării sunt foarte solicitate în bucătăria franceză modernă. Ele sunt o dovadă excelentă a faptului că este întotdeauna posibil să gătești o farfurie excelentă de la un produs.

Ingrediente

Usturoi
5–6 căț.
Ceapă
2 buc.
Sodă caustică
0,5 linguriță
Făină de grâu
2 lingură
Smântână
250–300 g
Sare
dor de gust
Slănină
150 g

Gătire

  1. 1Treceți carnea și grăsimile printr-un măcinător de carne.
  2. 2Îndepărtați usturoiul și tăiați-l în bucăți mici. Pentru a economisi timp, o puteți mătura într-un mixer.
  3. 3Se amestecă ficatul, untura și usturoiul. Adăugați făină și sifon la această masă. Se amestecă totul și sare la gust.
  4. 4Încălziți uleiul într-o tigaie și așezați masa rezultată, formând clătite din ficat cu o lingură.
  5. 5Se prăjește toate batoanele de pe ambele părți la foc mediu.
  6. 6Pregătiți sosul. Pentru a face acest lucru, se taie ceapa în cuburi mici și se prăjește în ulei vegetal până când este moale.
  7. 7Adăugați smântână în ceapă, sare tot, amestecați și îndepărtați de căldură.
  8. 8Luați tigaia și puneți toate tăieturile în straturi în ea. Ungeți fiecare strat cu sos.
  9. 9Adăugați câteva linguri de apă în tava. Acoperiți tigaia cu un capac și fierbeți patatele la foc mic timp de 20 de minute. Deoarece în partea de jos există apă, tăițele nu ard.

Se știe că ficatul de vită este foarte util. Dar problema este că este destul de greu. Dacă doriți ca succesoarele să reușească, scoateți filmul din ficat și tăiați vasele mari și venele. Mulți dieticienii recomandă utilizarea ficatului exact de carne de vită. Este deosebit de util pentru copii, deoarece poate restabili nivelul hemoglobinei și imunitatea generală a organismului. Împărtășește o rețetă nouă cu prietenii tăi!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu