Piper într-o marinadă de miere

Piper într-o marinadă de miere
Тип: Gustări
Timpul: 50 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 10

La înălțimea sezonului de răsucire a rețetelor, deliciile delicioase nu se întâmplă prea mult! Mai ales dacă rețeta funcționează cu adevărat. Piper într-o marinadă de miere - o gustare excelentă. Un struț ușor de ardei este perfect combinat cu gustul miere: moderat acru, moderat dulce, moderat piquant. Pentru a face recolta arata frumos, piperul alege multicolore, de aproximativ aceeași mărime. Dacă se dovedește că marinada nu va fi de ajuns, gătiți doar jumătate din porțiunea sa.

Ingrediente

Ardei gras
1,5 кg
Apă
1 l
Miere
1 pahar
Oțet
100 мl

Gătire

  1. 1Mierea se dizolvă în apă, se adaugă sare și ulei de floarea-soarelui.
  2. 2Piper tăiat de-a lungul unei paie mare și se rostogoleste într-o cratiță. Se toarnă amestecul și se pune pe foc. Gatiti legumele cu fierbere moderata timp de 2-3 minute, apoi turnati otetul, amestecati.
  3. 3Îndepărtați ardeii din foc și împachetați-le pe borcane sterilizate, turnând pe gât. Acoperiți cu capace (șurub sau sub cusătură), înfășurați-l timp de 12 ore.
Este necesar să deschideți un borcan - aroma tantalizantă, impregnată cu soarele de vară, este purtată în întreaga bucătărie. Dacă se dorește, mierea în marinadă poate fi înlocuită cu aceeași cantitate de zahăr. Gustul, desigur, va fi oarecum diferit, dar plăcut. Dacă rețeta ți-a plăcut, împărtășește-o cu prietenii tăi!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu