Piper în armean

Piper în armean
Тип: Gustări
Timpul: 30 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Această gustare caldă câștigă din prima piesă! Friedul și apoi piperul ars din Armenian este preparat din fructe întregi, netede, care sunt înmuiate în umplutură picantă. Merită să gătești acest lucru cel puțin pentru că procesul în sine durează foarte puțin timp. Gustarea subliniază gustul de vase de carne , trezește apetitul și arată destul de impresionant. Și piperul în armeană va fi plăcut de cei care iubesc marinatele fără oțet.

Ingrediente

Roșie
2 buc.
Suc de lămâie
0,5 pahar
Pătrunjel
1 tuffet
Coreandru
1 tuffet
Ardei gras
700 g
Usturoi
8 căț.
Sare
1 lingură
Zahăr
2 lingură

Gătire

  1. 1Pepperul din Bulgaria se spală, nu se curăță de semințe și pedicole, se prăjește pe ambele părți cu ulei de floarea-soarelui. Ardeii finalizați îndoiți într-un recipient profund.
  2. 2Roșiile se ard, coajă și grătar sau se macină într-un blender. Usturoiul a lăsat prin presă, a tăiat verdele.
  3. 3Se amestecă roșiile, sucul de lămâie, usturoiul, verdele, sarea, zahărul, ardeiul negru. Adăugați uleiul în care au fost prăjite legumele și amestecați bine. Marinada este gata!
  4. 4Se toarnă marinada de ardei, se acoperă cu o farfurie și se pune o suprimare cu o masă de 1-2 kg. Se toarnă recipientul cu piper în frigider timp de cel puțin 2 ore.
Marinada de piper în armeană poate fi refolosită pentru gătit carne picantă sau mâncați, scufundând în ea o pita generoasă. O rețetă neobișnuit de bună! Asigurați-vă că ați salvat-o în marcaje!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu