Pilaf în vase

Pilaf în vase
Тип: Felul doi
Timpul: 135 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Plov este un vas antic care a apărut odată cu începutul cultivării orezului în Orientul Mijlociu. Există în ziua de azi considerat a fi festive, cu adaos de ingrediente speciale, și, în general, în Est, precum și în întreaga lume, orezul este una dintre cele mai populare blyud.Odna proverb uzbecă spune: „Un om sărac este mănâncă orez, un om bogat mănâncă numai pilaf ". În funcție de componente, pilaf este, de asemenea, o masă zilnică și festivă. La fel ca toate populare feluri de mâncare, orezul poate fi gătit la diferite rețete, dar «Cu rafale» vă invită să încercați un mod special pilaf de gătit .

Ingrediente

Apă
400 g
Piper mirositor
dor de gust
Orez
400 g
Sare
dor de gust
Morcov
1 buc.
Pătrunjel
dor de gust

Gătire

  1. 1Îndepărtați orezul în apă sărată timp de o oră.
  2. 2În timp ce orezul este înmuiat, începeți să preparați carne. În primul rând, prăjiți morcovii într-o culoare aurie, apoi adăugați carnea și aduceți-i la gata, întorcându-se în mod constant. Sare și piper la gust.
  3. 3Puneți primul strat de carne în vase. În partea de sus, puneți orezul îmbibat și turnați totul cu apă clocotită sau bulion astfel încât orezul să acopere lichidul pentru 1 cm.
  4. 4Se pune vasul în cuptor, se încălzește la 180 de grade și se lasă o oră și jumătate. Pilaful terminat se lasă să se răcească timp de 10 minute în afara cuptorului, apoi se presară cu ierburi și se servesc pe masă.
Pilaf în cuptor va fi al doilea curs de semnătură, care nu necesită multă agitație și acțiuni diverse. Lăsați cuptorul să facă deliciosul pilaf pentru tine! Serviți cel mai bine cu o tăiere de legume sau salată .

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu