Piesele cu roșii și brânză

Piesele cu roșii și brânză
Тип: Gustări
Timpul: 50 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 8

Piesele originale și pur și simplu delicioase - o gustare ideală pentru întreaga familie. Aluatul conform acestei rețete este subțire și crocantă, iar umplutura este moale și suculentă, cu un gust delicat de cremă. Aceste bucățele dispar instantaneu! Puteți folosi brânză, brânză de vaci sau brânză tare. Și deși plăcinte prajite în ulei , - nu cea mai folositoare mâncare, totuși, uneori, vă puteți trata la o astfel de delicioasă. Bucătăți plăcinte pentru oaspeți, pentru micul dejun sau ca o gustare în aer liber. Piesele cu brânză și roșiile - un adevarat zeu pentru orice amantă!

Ingrediente

Usturoi
2 căț.
Zahăr
1 linguriță
Apă
200 мl
Mărar
1 tuffet
Roșie
6 buc.
Sare
1 linguriță

Gătire

  1. 1Aduceți apa la fiert, adăugați sare, zahăr, ulei vegetal, amestecați. Puneți făina și frământați aluatul. Acoperiți aluatul cu un prosop, lăsați timp de o jumătate de oră.
  2. 2Se taie mararul, se amestecă cu brânza, se stoarce usturoiul, se adaugă un vârf de sare. Se amestecă bine umplutura cu o masă omogenă.
  3. 3Masa se stropeste cu faina, se imparte aluatul in 2 parti. Rulați aluatul un strat subțire. Pentru un strat de aluat laminat, puneți porții de caș și o felie de roșii.
  4. 4Acoperiți al doilea strat de aluat laminat și tăiați paturile cu un pahar. Strângeți capetele fiecărei plăcinte.
  5. 5Prăjește patties în ulei vegetal încălzit pe ambele părți până la maro auriu.
Felii delicioase "Bombe" sunt gata. Asigurați-vă că vă împărtășiți această rețetă video minunată cu prietenii dvs.!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu