Piept de pui umplut

Piept de pui umplut
Тип: Felul doi
Timpul: 60 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Sânii de pui sunt un produs dietetic valoros, alimentele sportivilor și tuturor celor care își urmează sănătatea. Oferim o versiune festivă a pregătirii lor: piept de pui umplute va depăși toate așteptările dvs. de gust! Servirea neobișnuită și compoziția originală a umpluturii - acestea sunt principalele cipuri ale acestui fel de mâncare. Și poți pune ceva înăuntru. Avem conserve de caise (pot fi înlocuite cu piersici) și brânză-masă de usturoi - o combinație în stilul de fuziune. Plantele provensale completează această simfonie a gustului!

Ingrediente

Usturoi
2 căț.
Sare
dor de gust
File de pui
4 buc.
Smântână
3 lingură
Cașcaval
100–150 g

Gătire

  1. 1Răstește brânza pe o răzătoare cu găuri mici. Separați 2-3 linguri. l., și la restul, adăugați smântână, sare, treceți prin presa de usturoi și amestecați.
  2. 2Haldele fileului de pui se spală, se scurge, se presară cu sare. Faceți o incizie laterală pentru a face un buzunar. Puneți în interiorul a 3 felii de caise conservate și 2 linguri. l. masa brânzei. Strângeți cu scobitori.
  3. 3Puneți sânii umpluți într-o formă refractară, cu ulei, cu crestături. Presărați cu ierburi și brânză, care a fost amânată mai devreme. Coaceți vasul timp de 40 de minute la 180 de grade.
Se dovedește un al doilea curs nemaipomenit, fără o urmă de uscăciune, care de multe ori devine file de pui cu coacere. Gatiti-va cu placere, bucurati-va pe cei dragi si nu uitati sa impartasiti retetele cu prietenii!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu