Piept de pâine

Piept de pâine
Тип: Felul doi
Timpul: 70 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 4

Rețete simple ca toate amantele, mai ales când vine vorba de coacere, deoarece lucrul cu testul durează o mare parte din timp. Și de ce nu coacem o plăcintă sărată dintr-o pâine pregătită? ? Ideea, la prima vedere, este puțin ciudată, dar rezultatul va impresiona chiar și un degustător rasfatat. Apetisant crustă, slănină prăjită prăjită și ofertă omletă ... Ei bine, este foarte pictat!

Ingrediente

Lapte
300 мl
Ouă
6 buc.
Cașcaval
150 g
Bacon
300 g
Pătrunjel
dor de gust
Franzelă
1 buc.
Sare
dor de gust

Gătire

  1. 1Bastonul tăiat în cuburi mari.
  2. 2Bacon tăiat în bare mici, o treime din slănină ar trebui să fie prăjită, restul va fi necesar mai târziu.
  3. 3Ouă amestecate cu lapte, sare și piper.
  4. 4Într-o pungă de plastic, puneți o pâine și o slănină prăjită, turnați ingredientele cu amestecul de ouă și adăugați două treimi din brânză rasă pe o răzătoare mare.
  5. 5Închideți sacul și agitați bine conținutul, astfel încât ingredientele să fie amestecate. Trimiteți piesa de prelucrat la frigider timp de 30 de minute.
  6. 6Așezați țagla într-un vas de coacere, deasupra locului, restul de brânză și șuncă. Trimiteți cuptorul la cuptorul de 180 de grade timp de 25-30 minute. Apetitul plăcintei de pâine este gata! Decoreaza-l cu patrunjelul tocat si serveste-l la masa.
Sfat important: o pâine pentru a face o plăcintă ar trebui să fie cel puțin ieri, dar este mai bine la toate stale. Dacă veți depune un tort de pâine la mic dejun , faceți o piesă de lucru seara: acest lucru vă va economisi timp dimineața. Bon apetit!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu