Piept cu verdele

Piept cu verdele
Тип: Felul doi
Timpul: 60 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 6

Crearea plăcilor, de regulă, include doar trei etape: un aluat, o umplutură, o înregistrare. Acesta este farmecul și viclenia lui! Chiar și cele mai simple prăjituri pot sau nu pot primi, dar «Cu rafale» în magazin o rețetă celebru, al căror succes este garantat! Placinta cu ceapa verde si ou a ocupat mult timp un loc de onoare în bucătărie slavă, dar stră-bunicul a fost cu siguranta plăcintă osetin cu verdeață . plăcinte osetine sunt renumite pentru umplerea lor și aluat subțire, deoarece aluatul subțire - abilități figura hostess. Nu vom fi atât de stricți și să adăugăm drojdie la aluat.

Ingrediente

Orez
100 g
Ceapă
1 buc.
Ouă
5 buc.
Zahăr
2 lingură
Unt
100 g
Ceapa verde
dor de gust
Pătrunjel
dor de gust
Apă
3 lingură
Mărar
dor de gust
Smântână
100 g
Sare
1 linguriță

Gătire

  1. 1Se dizolvă drojdia în apă caldă cu zahăr. Împingeți ouăle, adăugați smântână și unt topit. Beat din nou. Apoi adăugați drojdie, jumătate de linguriță de sare și făină. Frământați aluatul și lăsați-l să urce timp de o oră sau două.
  2. 2Gătitul de umplutură. Lăsați ouăle și orezul. Se prăjește ceapa mărunțită fin. Ouale tăiate în cuburi mici, se amestecă cu orez și verde tăiată. Adăugați o jumătate de linguriță de sare, piper negru, ceapă verde și prăjită.
  3. 3Împărțiți aluatul în două părți inegale și aliniați-le. Utilizați o bază mare ca bază pentru așezarea umpluturii și acoperiți o parte mai mică. Strângeți aluatul în jurul marginilor. Coaceți un tort cu ouă și verde în cuptor timp de 35 de minute la 180 de grade.
Acest tort a fost numit "jumătate de ceașcă" pentru faptul că toate ingredientele pentru aluat (cu excepția făinii) sunt măsurate cu o jumătate de ceașcă. Este, de asemenea, gătit cu umplutură de carne și orice carne este potrivită. Adăugați o ceapă puțin prajită la plăcintă de carne și va fi suculentă. Pentru o umplutură cu ierburi, folosiți condimentele care vă plac cel mai bine și decorați aluatul de sus cu un susan. După ce sa încălzit, susanul va obține o aromă minunată și va da o privire frumoasă produsului. Împărtășește rețeta cu ceilalți!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu