Piept cu varza si ou

Piept cu varza si ou
Тип: Felul doi
Timpul: 90 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 4

Capul varzei tinere este inspirat să pregătească un bol întreg de salată proaspătă, dar astăzi îl vom folosi în alte scopuri. "Cu Gust" grăbește să împărtășească o rețetă pentru o plăcintă plină de varză cu o umplutură delicată și o aluatură luxuriantă de drojdie. Astfel de produse de patiserie pot fi servite la masă chiar și în forma rece

Ingrediente

Zahăr
2 lingură
Varză
1 buc.
Lapte
400 мl
Ouă
3 buc.
Sare
1,5 lingură
Unt
270 g

Gătire

  1. 1Făiați sită, apoi adăugați 0,5 linguri. l. sare, zahăr și drojdie uscată.
  2. 2Într-un amestec uscat, se adaugă 250 g de unt moale, se freacă amestecul, se toarnă într-un pahar de lapte și se frământă aluatul. Lăsați buretele într-un loc cald, fără curenți, timp de 30-40 de minute, acoperind bolul cu un prosop de bumbac.
  3. 3Castraveți, amestecați cu sarea rămasă. Se toarnă cu apă fiartă, astfel încât apa să acopere complet legumele. După 10 minute, scurgeți lichidul și stoarceți varza.
  4. 4Într-o tigaie adâncă, încălziți untul rămas și adăugați uleiul de măsline. Puneți varza într-o tigaie, fierbeți la foc mediu timp de 10 minute, apoi turnați restul laptelui și reduceți căldura. În funcție de rigiditatea varză, se fierbe legumicul timp de încă 10-20 de minute.
  5. 5Dublați aluatul, rotiți-l în două straturi identice. Nu uitați să presărați masa cu făină!
  6. 6Se fierbe, se coajă și se taie în 2 ouă. Așezați aluatul într-un vas de copt. Răspândiți pe el varză, apoi ouă și acoperă cu un al doilea strat de aluat, fixând marginile. Pe întreaga suprafață a plăcintei, efectuați punctele cu o furculiță, ungeți patiseria cu un ou bătut. Trimiteți tortul la cuptorul preîncălzit de 180 de grade timp de 30 de minute. Verificați dacă meciul este un meci sau o scobitoare.
Umplutura unui astfel de plăcintă poate fi diluată cu carne tocată sau ciuperci și, de asemenea, se adaugă un pic de ardei iute pentru claritate. Luați rețeta la nota dvs. și împărtășiți-vă cu prietenii!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu