Piept cu brânză

Piept cu brânză
Тип: Dejun
Timpul: 90 minute
Сложность: Complexe
Porțiuni: 8

Multe feluri de mâncare și gustări gătite cu brânză sunt obținute în mod delicios. Acest lucru vă va spune orice felii de brânză. Mai ales admiratorii de brânză s-au îndrăgostit de plăcinte. Dacă vă place produse de patiserie, în care brânza este apetisantă, atunci această rețetă ar trebui să vă intereseze. Placinta se dovedește foarte gustoasă, iar lucrul principal - este pregătit fără probleme. După ce ați petrecut puțin timp pregătiți, veți pregăti un tratament consistent, pe care întreaga familie o va mânca!

Ingrediente

Cașcaval
200 g
Drojdie de bere
1,5 linguriță
Lapte
200 мl
Sare
0,25 lingură
Ouă
1 buc.
Gălbenuș
1 buc.
Zahăr
0,5 lingură
Unt
170 g

Gătire

  1. 1Se dizolvă în lapte cald drojdie uscată și zahăr. Se adaugă oul, sarea, 50 g unt motificat, făină cusută. Frământați aluatul.
  2. 2Puneți aluatul într-un loc cald. Când se mărește de 2 ori, puteți începe să lucrați cu el.
  3. 3Mai întâi, împărțiți aluatul în 7 părți egale.
  4. 4Îndreptați partea subțire a aluatului și puneți-o într-o formă unsă (20 x 25 cm). Ungeți tortul cu unt topit și presărați generos cu brânză rasă. Apoi lansați o altă bucată din aluat. Pune-o pe partea de sus. De data aceasta, lubrifiați numai cu unt topit. Continuați să alterați straturile, stropiți-le cu brânză printr-o singură bucată.
  5. 5Ultimul strat nu este presărat cu brânză, ci cu gălbenuș de ou. Apoi tăiați tortul în pătrate, dar nu-i separați. Acoperiți partea superioară cu filmul de alimentare. Trimiteți-l într-un loc cald timp de 20 de minute.
  6. 6Preîncălzi cuptorul la 180 de grade. Gatiti tortul timp de 40 de minute.
Un tort aromat poate fi servit ca mic dejun pentru ceai sau cafea. Și, de asemenea, poate fi luat ca o gustare pentru muncă. Nu o picătură nu va regreta!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu