Piele de caise

Piele de caise
Тип: Deserturi
Timpul: 80 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 5

Merită amintit că caisele sunt bune sub orice formă? Când fructele fructe de casă se coacă la mijlocul verii, multe gospodine se grăbesc să se rotească compoturi, să gătească gem și gem gustoase, să le închidă cu jumătăți sau să le usuce cu caise uscate. Și cine va refuza să se așeze într-un copac ramificat, ținuind caise unul câte unul? Nu este deloc necesar să rostogolești toate fructele în cutii de conserve dacă poți să faci un tort de caise delicios cu brânză de vaci . Tort de nisip, umpluture cașcavă, caise dulci - ce poate fi mai delicios? Și dacă tocmai vă toarnați bucățile de plăcintă cu frișcă ... Acest desert se va îndrăgosti de întreaga familie!

Ingrediente

Ouă
2 buc.
Caise
150 g
Coajă de lămîe
1 linguriță
Sare
1 pic.
Zahăr
2–3 lingură
Unt
100 g

Gătire

 1. 1Luați 40 g zahăr pudră și unt. Îndepărtați ambele ingrediente în mici miezuri.
 2. 2În masa rezultată, adăugați 1 ou, un vârf de sare și o lingură de lamaie. Se amestecă bine toate ingredientele.
 3. 3Pentru a frăgeți aluatul, adăugați făină la acest amestec. Faceți acest lucru treptat.
 4. 4Se presara o suprafata curata de lucru cu faina si se toarna bine aluatul amestecat.
 5. 5Luați o farfurie de coacere și uleiul cu unt. Așezați aluatul laminat într-o matriță.
 6. 6Folosind o scobitoare, faceti cateva pene in test, acoperiti cu folie si trimiteti formularul la frigider timp de aproximativ 30-40 de minute.
 7. 7Preîncălziți cuptorul la 180 ° C și lăsați aluatul să coaceți timp de 10 minute. Unele gospodine adaugă o încărcătură în partea de sus (de exemplu, fasole sau mazare).
 8. 8Se spală brânza prin intermediul unei sită. Adăugați la acesta 1 ou, vanilie și zahăr simplu.
 9. 9Dacă folosiți caise proaspete, spălați fructele, uscați pe un prosop de hârtie și scoateți oasele. Dacă aveți numai conserve, scoateți-le din borcan și uscați.
 10. 10Scoateți substratul pregătit. Nu opriți cuptorul. Se așază masa cașului ca al doilea strat și jumătățile fructului - ca a treia.
 11. 11Trimiteți tortul în cuptor timp de încă 30-40 de minute. Se răcește plăcinta finită și se presară cu zahăr pudră.
Nu vă descurajați atunci când sezonul de căpșuni este lăsat în urmă. Vara caldă oferă întotdeauna mai multe opțiuni de umplere. Și atunci când căpșunile suculente sunt înlocuite cu caise aromate, profitați de momentul și faceți o plăcintă excelentă. Și cum prietenii tăi folosesc caise? Împărtășește această rețetă cu ei!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu