Piele cu gem

Piele cu gem
Тип: Deserturi
Timpul: 60 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 6

Coacerea nu este întotdeauna o mulțime de timp și de muncă. Pentru a dovedi acest lucru, "Cu Gust" vă oferă astăzi o rețetă pentru o plăcintă foarte simplă cu gem. Un minim de produse, efort, timp - și pe masa dvs. va fi un delicios tratament! Ingredientele pe care le veți găsi cu ușurință în bucătăria dvs. și nu va exista probleme cu umplerea. La urma urmei, fiecare amantă din coșul de gunoi are un borcan de gem sau gem. Dar ai grijă, vei dori să gătești acest tort din nou și din nou!

Ingrediente

Lapte
200 мl
Zahăr
200 g
Gem de căpșuni
1–1,5 pahar
Ouă
3 buc.
Praf de copt
1,5 linguriță
Sare
0,5 linguriță

Gătire

  1. 1Bateți ouăle, condimentându-le ușor până devin luxuriante. Adăugați treptat zahăr.
  2. 2Nu opriți biciuirea, adăugați ulei de floarea-soarelui și lapte.
  3. 3Apoi adăugați făina și praful de copt. Bateți până când aluatul devine omogen și fără bucăți.
  4. 4Acoperiți pergamentul cu o cutie de copt și uleiul cu ulei vegetal. Stropiți puțin cu făină. Se toarnă jumătate din aluat și se distribuie umplutura deasupra. Acoperiți cu aluatul rămas și aplatizați suprafața.
  5. 5Trimiteți tortul la cuptorul preîncălzit de 180 de grade timp de 15 minute, apoi reduceți temperatura la 160 de grade și coaceți desertul timp de 40-45 de minute.
Terminat plăcintă nu uitați să stropiți cu zahăr pudră și apoi să o serviți la masă. Toată lumea va fi încântată de parfumul și crusta ei ușoară. Nu uitați să împărtășiți această rețetă cu prietenii dvs.!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu