Pie "Floarea-soarelui"

Pie "Floarea-soarelui"
Тип: Felul doi
Timpul: 120 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 6

În acest tort original există toate ingredientele de coacere divină: o servire frumoasă, o umplere satisfăcătoare a cărnii și un aluat generos. Doar la prima vedere se pare că coacerea unui astfel de miracol este un proces laborios: de fapt, plăcintă de floarea-soarelui nu vă va face probleme speciale. : fasole fiartă, ciuperci și chiar conopidă sunt perfecte.

Ingrediente

Ceapă
1 buc.
Mac
dor de gust
Zahăr
1 lingură
Lapte
100 мl
Sare
dor de gust
Drojdie uscată
2 linguriță
Unt
50 g
Verdețuri de Provence
1 linguriță
Ouă
2 buc.

Gătire

  1. 1În laptele cald, adăugați drojdie, sare, zahăr, unt moale și făină cusută. Frământați aluatul, rotiți-l într-un castron, puneți-l într-un castron și acoperiți-l cu un film de alimente, lăsați timp de o oră.
  2. 2Într-o tigaie cu ulei de floarea-soarelui încălzită, căpșuneți ceapa tocată, apoi adăugați carnea de pui, se prăjește până se face, se condimentează cu sare, piper și se adaugă un amestec de plante provensale.
  3. 3Tăiați aluatul în două bucăți și rotiți-l. Este necesar să faceți din ea două cercuri, ca pe o pizza. Pentru a face acest lucru, este convenabil să folosiți o placă rotundă largă: prin atașarea acesteia la pânză, tăiați marginile.
  4. 4Pe o parte din aluat în jurul margini se așeză o coroană de brânză rasă, lăsând mijlocul liber. În centrul locului umplute prăjit. Acoperiți baza cu un al doilea strat de aluat, marginile ar trebui să fie ciupite.
  5. 5Luați o farfurie adâncă, cu ajutorul ei, formând mijlocul floarei soarelui, subliniind partea cu carne tocată. Tăiați marginea viitoarei flori în petale, răsturnați fiecare parte, lăsați-o într-un loc cald timp de 20 de minute. Ungeți plăcinta cu un ou bătut, presărați mijlocul cu semințe de mac.
  6. 6Trimiteți floarea-soarelui rezultată într-un cuptor preîncălzit de 180 de grade timp de 25-30 minute.
Serviți yummy cu suc de roșii, fierbinte sau ceai. Dacă ți-a plăcut ideea, asigurați-vă că salvați rețeta în marcaje!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu