Phali de ciuperci

Phali de ciuperci
Тип: Gustări
Timpul: 15 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Phali este una dintre cele mai populare gustări georgiene . Puțini triumfări fac fără acest fel de mâncare, ceva asemănător cu pateul. Cel mai bine este să pkhali răspândit pe pâine, și în mod ideal - Georgia Georgia lavash.V pkhali preparat de realimentare, care este întotdeauna inclus nuci, ardei iute roșu, usturoi, coriandru, sare, și ingredientul principal, care poate fi spanac, fasole verde, sfecla de varza, ciuperci, varza sau chiar urzica. "Cu Gust" astăzi vă invită să pregătiți phalis din ciuperci . Această gustare neobișnuită este ușoară și va decora cu siguranță masa de vacanță!

Ingrediente

Chili
1 pic.
Semințe de rodie
dor de gust
Ceapă
1 buc.
Coreandru
1 tuffet
Usturoi
1 căț.
Sare
dor de gust
Nuci
150 g

Gătire

  1. 1Curățați ciupercile și ceapa, tăiați-le și prăjiți într-o tigaie într-o cantitate mică de ulei vegetal până când fierbeți. Apoi scoateți din căldură și răciți.
  2. 2Toate ingredientele sunt trecute prin măcinătorul de carne, amestecați-le bine și adăugați sare la gust.
  3. 3Din greutatea primită formați bile mici sau prăjituri plate și le puneți pe o farfurie, apoi decorați cu semințe de granat.
feluri de mâncare georgiene este un adevărat fenomen, deci asigurați-vă că gătiți phali pentru a cunoaște bucătăria delicioasă a acestei țară. Și spune despre această rețetă prietenilor tăi!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu