Pește cu marinadă din morcovi și ceapă

Pește cu marinadă din morcovi și ceapă
Тип: Gustări
Timpul: 45 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 2

Clima caldă, natura frumoasă și arhitectura uimitoare sunt departe de singurele motive pentru care milioane de turiști vizitează Spania în fiecare an. Bucătărie - asta-i străinii. Într-adevăr, este greu să fugi de pâinea și capra de vaci de la fermier, de cascavile de legume cu măsline și nuci, de carne și de cidru. Ce pot spune despre feluri de mâncare din pește . Și chiar dacă în congelator există doar capelă, nu este greu să gătești un fel de mâncare spaniolă. Ei numesc pește "marinată din morcovi și ceapă" cu cuvântul "escapes". Desigur, stiti cateva moduri de marinare a pestelui, dar aceasta reteta originala transforma un produs obisnuit intr-un vas gustos si memorabil. Să încercăm?

Ingrediente

Vin alb sec
100 мl
Usturoi
2 căț.
Ceapă
3 buc.
Сapelin
1 кg
Nucșoară
1 pic.
Oțet
100 мl
Cimbru
2 buc.
Koriandru
1 pic.
Morcov
2 buc.

Gătire

  1. 1Gut un capelin. Tăiați capetele și scoateți cretele. Ca rezultat, fiecare pește va fi împărțit în jumătate.
  2. 2Luați o farfurie de coacere, puneți peștele pe fund și piperați-l.
  3. 3Se taie bine ceapa decojită.
  4. 4Coaceți morcovii și grămați legumele cu răzuitorul.
  5. 5Preîncălziți uleiul de gătit într-o tigaie. Se prăjește morcovii și ceapa. Adăugați la usturoi legume, trecut prin usturoi. Se prăjește ingredientele timp de 10 minute.
  6. 6Se amestecă ingredientele într-o tigaie, se adaugă cimbru, frunze de dafin, nucșoară și coriandru.
  7. 7Se toarnă otetul și vinul în tigaie și se aduce amestecul la fiert. Se fierbe timp de 10 minute.
  8. 8Preîncălziți cuptorul la 180 ° C.
  9. 9Umpleți capelinul cu o marinadă fiartă. Trimiteți-l în cuptor timp de 10 minute. Înainte de a servi acest vas la masă, acesta trebuie răcit complet și lăsat să se infuze timp de 4 ore.
Sursele istorice spun că "scapă" "- una dintre cele mai vechi bucate latino-americane. Procesul de gătit este destul de neobișnuit. Dar, cel mai important, nu durează prea mult timp. Atunci când în căldură de vară nu doriți să mâncați ceva fierbinte, marina pește și bucurați-vă. Dacă prietenii tăi iubesc capelinul, împărtășește această rețetă cu ei.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu