Pește coapte cu cartofi

Pește coapte cu cartofi
Тип: Felul doi
Timpul: 70 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 5

Cu siguranță mulți proprietari din viața lor au avut o situație când au adus un întreg munte de pește din pescuit. Pe de o parte, sunt fericiți să prindă, dar, pe de altă parte, nu știu cum să o abordeze. Pentru a prăji, fierbe, coaceți? Vreau ca gătitul de pește să nu dureze mult. Avem o soluție pentru dvs. - pește copt , care vă va oferi cu ușurință un început de prajit. Este pregătit cu cartofi, ceea ce face ca felul de mâncare să fie destul de satisfăcător. Încearcă să gătești și vei fi plăcut surprins de rezultat. Puteți lua orice pește râu : crap, crap de crucian, rame.

Ingrediente

Cartofi
500 g
Usturoi
4 căț.
Ceapă
2 buc.
Verdeață
dor de gust
Roșie
4 buc.
Ulei de măsline
2 lingură
Lămâie
1 buc.
Crap
4 buc.
Unt
30 g
Sare
dor de gust

Gătire

  1. 1Coaceți cartofii. Tăiați bine și puneți folia pe o tavă de copt.
  2. 2Într-un castron separat, combinați uleiul de măsline, untul, sarea, piperul, verdele. Se amestecă. Se toarnă cartofii deasupra.
  3. 3Preîncălzi cuptorul la 180 de grade. Trimiteți o coală și cartofi la ea timp de 30 de minute.
  4. 4Se taie ceapa în semne subțiri subțiri. Grind usturoiul. Se prăjește în ulei de măsline până la jumătate gătit.
  5. 5Luați cartofii din cuptor, puneți-l pe jumătate de ceapă cu usturoi, roșii tăiate, pește curățat de sus (se fac incizii superficiale de-a lungul coloanei vertebrale), restul de ceapă și roșii. Sprângeți cu condimentele pentru pește. Puneți felii de lămâie.
  6. 6Coaceți în cuptor timp de aproximativ 40 de minute.
Pește de pește se dovedește a fi foarte apetisant. Serviți delicatețea când se răcește. Deși mulți nu pot rezista și pot mânca încă fierbinte.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu