Pescuitul cu flotele de departe

Pescuitul cu flotele de departe
Тип: Deserturi
Timpul: 90 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 5

"Far Breton" , poate - cel mai rafinat produs de patiserie cu prune! În această plăcintă sunt pronunțate note de bucătărie franceză: atît gustul delicat, cît și stilul neobișnuit de gătit dau naștere acestui desert. Un astfel de tratament poate fi servit chiar și în locul tortului la festival ! "Far Breton" cu o ușoară încețoșare și dulceață moderată va fi doar după o sărbătoare consistentă.

Ingrediente

Unt
5 lingură
Sare
1 pic.
Lapte
300 мl
Ceai negru
1 pahar
Ouă
3 buc.
Stafide
0,25 pahar
Extract de vanilie
0,25 linguriță
Prune uscate
1 pahar
Zahăr
100 g

Gătire

  1. 1Folosind un blender, combinați ouăle, laptele, extractul de vanilie, sarea, untul topit și zahărul și turnați făina cimentată în bucăți. Un castron de aluat lichid este acoperit cu un film și trimis la frigider timp de 3 ore, puteți peste noapte.
  2. 2Stafide și prune se spală, se toarnă fierbinte ceai puternic. Când ceaiul se răcește la temperatura camerei, acoperiți fructele uscate cu un capac și lăsați-le să fiarbă timp de 30 de minute.
  3. 3Aluatul se scoate din frigider, se mișcă ușor și se toarnă într-un vas de copt, acoperit cu pergament și untat cu unt.
  4. 4Distribuiți uniform formularul extras din stafide lichide și prune.
  5. 5Trimiteți tortul la cuptorul preîncălzit de 190 de grade timp de 50-60 de minute. Verificați coacerea cu o scobitoare.
Placinta răcită este, de obicei, presărată cu zahăr pudră și servită cu un balon înghețată . Deci vrei sa tai o bucata din aceasta dulceata si sa te simti confortabil intr-un scaun, sa bei ceai proaspat preparat ...

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu