Peresmachi cu carne

Peresmachi cu carne
Тип: Gustări
Timpul: 80 minute
Сложность: Complexe
Porțiuni: 5

Pommers sunt prajite în ulei plăcinte cu umplutură , care au o formă rotundă și o deschidere pe o parte. Împreună cu cuvântul "peremyach" se folosește cuvântul "belyash". Ultimul vas este diferit prin faptul că nu există nici o gaură în el. Faceți o pereche de puf de aur, magnific, oricine poate. Cu toate acestea, în pregătirea lor, există unele secrete. Acum le vom dezvălui!

Ingrediente

Zahăr
1,5 lingură
Ouă
1 buc.
Apă
150 мl
Lapte
500 мl
Ceapă
1 buc.
Sare
2 linguriță
Unt
60 g

Gătire

  1. 1Se amestecă lapte, apă, drojdie, făină cetată, ou, unt, zahăr, 1 linguriță. sare și ulei de floarea-soarelui. Ar trebui să obțineți un aluat moale, care ar trebui să fie pus pentru 15 minute într-un loc cald.
  2. 2Pregătiți forța de forță. Puteți lua 500 g de carne de vită și 500 g de carne de porc. Adăugați la el un arc, trec printr-o mașină de tocat carne. Se toarnă 1 linguriță. sare și piper negru la gust.
  3. 3Se toarnă puțină apă în umplutură, astfel încât umplutura să rămână suculentă.
  4. 4Împărțiți aluatul în bucăți mici. Formează prăjituri de la ei. Puneți interiorul umpluturii. Conectați marginile într-un cerc, lăsând o gaură în mijlocul secțiunii.
  5. 5Puneți vasul într-o tigaie pe foc mediu cu o gaură în jos. Când sarele devin roșii, întoarceți-le spre cealaltă parte. Faceți un foc mai mic. Acoperiți și gătiți încă 10 minute.
  6. 6Cu 2 minute înainte de sfârșitul gătitului se toarnă în gaura ulei de floarea-soarelui roșu-cald, pe care a fost preparat vasul.
Toate acestea, gata pentru remixuri delicioase . În ciuda faptului că acestea se prăjeau în ulei, și sunt, de asemenea, turnate pe partea de sus, felul de mâncare nu pare prea gras, ci doar moderat suculent!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu