Paturi cu ficat

Paturi cu ficat
Тип: Felul doi
Timpul: 120 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 10

Aproape fiecare oraș, fie ea metropolă sau o mie, este renumit pentru ceva special. Una este cunoscută pentru industrie, cealaltă pentru o bucătărie specială. Amintiți-vă celebrul Orsk, sau timpuriu, plăcinte cu ficat , care au fost vândute pe piețe în timpul perioadei sovietice? Au modelat mașina, de aceea diferă în formă - cilindrică, ideală. Mulți amanți au încercat să repete rețeta și mai mult decât o dată. Dar a fost posibil să unități, și că numai printr-o metodă de numeroase încercări și erori. Dacă v-ați dorit să vă amintiți gustul uimitor și cumpărați o epocă veche de timp, gătiți-o acasă. Și rețeta este a noastră.

Ingrediente

Ficat de pui
250 g
Ceapă
250 g
Sare
1,5 lingură
Zahăr
50 g
Apă
1,25 l

Gătire

  1. 1Pregătiți aluatul de patiserie. Pentru a face acest lucru, diluați drojdia cu zahăr în apă caldă. Lăsați amestecul să stea timp de 10 minute, nu mai mult.
  2. 2Adăugați toată făina în apă și 0,5 linguri. l. sare. Și acum amestecați aluatul bine. Odată ce ați terminat, acoperiți aluatul cu un prosop și puneți-l într-un loc cald. Este suficient 45 de minute. Dar vă sfătuim să amestecați din nou aluatul în 20 de minute, apoi să-l trimiteți din nou într-un loc cald. Se va dovedi a fi foarte lichidă. Nu vă faceți griji, ar trebui să fie așa.
  3. 3Pregătiți umplutura în timp ce aluatul se potrivește. Pentru a face acest lucru, ia inimile de pui, ficatul și stomacul în proporții egale și treceți-le printr-un măcinător de carne cu un grătar mare.
  4. 4Preîncălziți tigaia și trimiteți carnea tocată din produsele secundare pentru a găti până la gătit. Acest lucru va dura aproximativ 25 de minute.
  5. 5Sare și piper de umplutură. Bateți mașina de măcinat ceapa și, până când umplutura este încă fierbinte, adăugați legumele la ea. Doar amestecați ingredientele. Masa de carne de vită cu ceapă nu este necesară. Lăsați umplutura la o parte și lăsați-o să se răcească.
  6. 6Încălziți uleiul de prăjit într-o cratiță.
  7. 7Lubrifiați suprafața de lucru cu ulei. Luați cele două boluri. Se toarnă puțin ulei într-unul și apă rece - în alta. Deci, va fi mai convenabil să vă spălați și să vă lubrifiați mâinile.
  8. 8Ungeți mâinile uscate cu ulei și tăiați 6 felii de aluat (6 bucăți pe 1 file). Acum spălați din nou mâinile și le ștergeți. Ungeți-le cu ulei. Așezați o bucată de aluat pe palma mâinii și lăsați-o în tort.
  9. 9Împrăștiați umplutura cu o lingură și împrăștiați-o pe toată lungimea patului. Acum rolați ruloul de aluat cu o margine. Coborâți patch-ul în tigaia adâncă. Încă o dată, umeziți-vă mâinile cu ulei și faceți același lucru cu 5 bucăți de aluat pentru acest marcaj.
  10. 10Se prăjește într-o culoare roșie uniformă.
Din moment ce aluatul este destul de lichid, nu este ușor să faci prăjituri. Vă sfătuim să nu vă fie frică să lucrați cu el. Înainte de a-ți lubrifia mâinile cu ulei din nou, spălați-le bine și ștergeți-le uscat. Vei petrece ceva timp, dar, crede-mă, vei învăța repede cum să te ocupi de un astfel de test și de umplere. Bucurați-vă și bucurați-vă de plăcinte delicioase și crocante acasă. Și spune-le prietenilor tăi!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu