Pasta de vinete

Pasta de vinete
Тип: Alte
Timpul: 40 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Caviarul de vinete are două moduri de gătit: lung și rapid. În primul caz, ar trebui să fie gătit pentru o lungă perioadă de timp, obținând o consistență blândă și un gust ușor. Cu toate acestea, "Cu Gust" vă apreciază timpul și vă oferă să încercați a doua cale. În loc să gătiți sau să prăjiți legume, vă oferim o opțiune alternativă - coacerea. Principalul său avantaj constă în dieta, care este foarte bună, deoarece este imposibil să se îndepărteze de un fel de sos de vinete .

Ingrediente

Nuci
40 g
Sare
dor de gust
Vânătă
2 buc.
Usturoi
1 buc.

Gătire

  1. 1Vinetele se strecoară cu o furculiță în mai multe locuri și se pune pe o tavă de copt. Coaceți timp de o jumătate de oră la 180 de grade.
  2. 2În timp ce vinetele sunt coapte, tăiați fructele cu coajă lemnoasă într-un mixer sau într-o mașină de măcinat cafea.
  3. 3Mananca vinetele din cuptor si lasati-le in sac timp de 5 minute. După aceea, coajați vinetele, tăiați în bucăți, tăiați mixerul împreună cu usturoiul. Rămâne doar să se amestece cu nuci și să se trimită la frigider.
O cantitate mică de nuci va da o ușoară tartness la gustul ouălor de vinete. Uneori, în pasta de vinete adăugați câteva roșii , pre-frigeți-le într-o tigaie, dar apoi pastă de dietă poate fi pierdut. Salveaza reteta noastra pentru raspandirea perfecta a sandwich-urilor!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu