Pancake cu pui și ciuperci

Pancake cu pui și ciuperci
Тип: Felul doi
Timpul: 60 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 6

Dacă ați încercat deja clătite cu umpluturi diferite , "Cu Gust" vă oferă să pregătiți pancake pie ! Juicy și inimă, va fi o coardă cheie a unei cina de familie sau a unei sărbători festive. Un truc pentru economisirea timpului: pregătiți umplutura și clătite cu o zi înainte și colectați și coaceți tortul chiar înainte de servire. Foarte convenabil când așteptați oaspeții și trebuie să gătiți mult mai mult!

Ingrediente

Zahăr
2 lingură
Ouă
2 buc.
Unt
40 g
Sare
dor de gust
Verdeață
dor de gust
Lapte
500 мl
Susan
2 lingură
Ceapă
1 buc.
Smântână
200 g
Făină de grâu
200–250 g
Cașcaval
100 g

Gătire

  1. 1Pregătiți clătite. Tăiați ouăle cu zahăr și sare, turnați laptele, amestecați. Porții se toarnă făina, amestecând. Se toarnă untul topit, se amestecă din nou. Rotiți clătite subțiri într-o tigaie bine încălzită.
  2. 2Se prăjește ceapa cu o cantitate mică de ulei vegetal. Adăugați paharele tăiate în plăci cu ciuperci tocate (lăsați câteva plăci pentru decor). În tigaie, puneți carnea de pui, amestecați, sare, piper, adăugați susan și prăjiți până când se termină.
  3. 3Adăugați smântână la umplutură (lăsând 2 linguri pentru a lubrifia plăcintă), ierburi mărunțite, se amestecă și se încălzește ușor.
  4. 4Colectați placinta pe principiul lasagnei: puneți unele dintre clatite într-un vas de copt, deasupra se întinde stratul de umplutură, apoi clătește din nou și se umple din nou până când toate produsele se epuizează. Stratul superior este clătite. Ungeți suprafața plăcii cu smântână, garnisiți cu ciuperci și presărați cu brânză rasă. Coaceți timp de 20-30 minute la o temperatură de 180 de grade.
Încercați să preparați felul de mâncare ca o gustare rece, nu coaceți. Trebuie doar să colectezi în avans plăcintă (aproximativ 2 ore înainte de depunere), astfel încât să aibă timp să se înmoaie. Garnitură cu verdeață. Prietenii vă vor aprecia eforturile, vor împărtăși o rețetă cu ei!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu