Pâine nedospită

Pâine nedospită
Тип: Alte
Timpul: 70 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 5

Ce poate fi mai delicios decât pâinea de casă proaspăt coaptă? Sunt doar produse de patiserie uimitoare, care amintesc foarte mult despre copilărie. Anume, când am rămas în sat cu bunica, care a coace pâinea în soba pe lemn de foc. În prezent, foarte puțini oameni coace pâinea, deoarece acest lucru durează mult. Dar dacă vă pasă de sănătatea și figura dvs., atunci ar trebui să înlocuiți cu siguranță pâinea magazin cu un nefavorabil. Acest lucru este bun pentru sănătate și pentru figură. Am pregătit o minunată rețetă pentru pâine nedospită , care va fi clară chiar și pentru cei care nu au întâlnit deja coacerea. Desigur, o astfel de pâine fără drojdie și chiar făină nu este obișnuită pentru noi, dar merită!

Ingrediente

Alune
0,5 pahar
Sare
1 linguriță
Zahăr brun
1 lingură
Ovăz fulgi
1,5 pahar
Apă
1,5 pahar
Semințe de in
0,5 pahar
Tărâțe de ovăz
4 lingură

Gătire

  1. 1Luați formă de silicon pentru coacere, ușor de ulei.
  2. 2Se amestecă toate ingredientele uscate într-un castron. Într-un vas de bucătărie al hotelului, amestecați uleiul și apa. Se agită bine. Se toarnă masa umedă într-una uscată și se amestecă totul bine.
  3. 3Puneți aluatul în matriță. Lăsați-l timp de 2 ore. Ar trebui să devină foarte densă și groasă.
  4. 4După ce a trecut timpul, preîncălziți cuptorul la 180 de grade. Puneți mucegaiul cu testul în cuptorul de pe grătarul mijlociu. Coaceți timp de 20 de minute.
  5. 5Scoateți formularul, întoarceți-l ușor cu fața în jos pe o foaie de copt acoperită cu pergament și scoateți pâinea.
  6. 6Acum trimiteți tava de copt cu pâine la cuptor timp de încă 30-40 de minute.
Înainte de utilizare, dați coacerea fără făină pentru a vă răci. Păstrați această pâine într-un recipient închis timp de cel mult 5 zile.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu