Pâine de pâine de casă

Pâine de pâine de casă
Тип: Băuturi
Timpul: 30 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 0

Nu este nimic mai bun decât un pahar de vânt rece într-o zi fierbinte de vară! Aceasta este o salvare pentru corp , epuizată de o temperatură de vară mare. În plus, această băutură are efecte benefice asupra funcției tractului gastro-intestinal, previne creșterea microorganismelor dăunătoare, restabilește echilibrul de lichid și săruri, activeaza procesele pischevareniya.Chtoby bucura pe deplin nu numai gustul băuturii, dar, de asemenea, la toate beneficiile de mai sus, este necesar să se bea cvas reale . Produsul pe care ne grăbim să-l cumpărăm în supermarket seamănă cu quass-ul real, cu o singură culoare și nume. Rămâne de văzut ce ingrediente au fost folosite pentru pregătirea sa. Dacă sunteți dispus să petreceți puțin timp pentru a pregăti o bucată delicioasă de casă, vă sugerăm să folosiți reteta noastră.

Ingrediente

Zahăr
400 g
Drojdie uscată
2 linguriță
Stafide
50 g
Apă
10 l
Miere
2 lingură

Gătire

  1. 1Tăiați pâinea de secară în cuburi. Luați o coală curată și uscată de coacere și puneți bucăți de pâine pe ea. Preîncălziți cuptorul la temperatura maximă și uscați pâinea până când ardeți ușor.
  2. 2Luați o cratiță profundă și presărați crutoane în el.
  3. 3Puneți pâinea cu zahăr. Adăugați stafide la biscuiți.
  4. 4Se dizolvă mierea într-o cantitate mică de apă caldă (aproximativ 200 ml). Umpleți drojdia uscată cu masa de miere. Se amestecă ingredientele.
  5. 5Adăugați drojdia cu miere în cratiță cu pâine.
  6. 6Se fierbe apa, apoi se răcește puțin. Se toarnă apă caldă cu toate ingredientele. Veți obține aluat. Tigaia trebuie acoperită cu 2-3 straturi de tifon și lăsată într-un loc cald timp de 2 zile. Dacă faceți un aluat în vreme foarte caldă, este suficient 1 zi.
  7. 7Verificați aluatul. În cazul în care spuma din bule formate pe suprafață, și bucăți de pâine "rula în jurul" pe tigaie în sus și în jos, aluatul este gata.
  8. 8Strângeți întreaga masă prin tifon de 2-3 ori. Se toarnă lichidul peste sticle sau borcane curate.
  9. 9Trimiteți containerele cu kvass la frigider timp de 24 de ore. Într-o zi, precipitatul se va liniști complet și quass-ul va fi gata.
Kvasul dintr-un borcan de sticlă este de câteva ori mai delicios decât dintr-un borcan din plastic. Cu mai multă uscată pâine în cuptor, cu atât culoarea de kvass este mai închisă. Dar o astfel de băutură poate fi amară, așa că nu exagerați. Această casă de pâine de casă este considerată o băutură preventivă. Nu există coloranți, arome artificiale și conservanți. Incearca-l si spune-i prietenilor tai!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu