Pâine de casă fără sourdough

Pâine de casă fără sourdough
Тип: Alte
Timpul: 70 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Toți știu cât de important este să mănânci drept , mai ales dacă sunteți pe o dietă sau vă uitați atent la propria greutate. În timpul fazelor active de pierdere în greutate (și chiar întotdeauna), pâinea obișnuită este complet exclusă din dietă, în special painea proaspătă, pe care o adorăm atât de mult din copilărie. Desigur, deoarece dieta și tranziția la nutriție adecvată nu este deloc o scuză pentru a renunța la produsele preferate, mai ales atunci când există retete excelente ca aceasta. Este vorba despre pâine acasă , pe care o puteți găti cu ușurință. În același timp, vom reuși fără culturi de început și, în plus, vom salva cifra. Să încercăm?

Ingrediente

Chefir
1 pahar
Susan
dor de gust
Făină de secară
7 lingură
Praf de copt
1 linguriță
Tărâțe de ovăz
2 lingură
Ouă
2 buc.
Semințe de in
dor de gust
Sare
1 pic.

Gătire

  1. 1Pregătiți ingredientele potrivite. Principala dificultate este să nu uitați să cumpărați nimic în magazin. Kefir este mai bine să utilizați cu conținut scăzut de grăsimi, pentru pulbere nu uitați semințele de in sau susan. Puteți folosi și alte semințe familiare.
  2. 2Toate ingredientele, cu excepția inului și susanului, se amestecă împreună și frământă aluatul. Este recomandabil să faceți acest lucru cât mai atent, astfel încât să nu existe nicio bucată în pâine.
  3. 3Puneți aluatul într-un recipient de copt și stropiți cu semințe de in și semințe de susan. Coaceți în cuptor la 180 de grade timp de aproximativ o oră. Pâinea este gata!
Imediat ce se răcește, vă puteți bucura de pâine proaspătă de casă . Tu ai gătit-o cu mâinile tale - de aici va fi chiar mai gustoasă! Vă dorim un apetit plăcut.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu