Pâine de casă

Pâine de casă
Тип: Alte
Timpul: 110 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 10

Pâine însoțită de om pentru multe milenii. A devenit una dintre primele invenții culinare, dar din acel moment aproape că nu sa schimbat. Dacă inițial nu a fost folosită pentru alimente sub formă lichidă, ca un amestec de cereale măcinate și apă. Ceva de genul acesta poate fi încă văzută în Asia, în cazul în care acesta este numit cereale supa pâine .Proizvodstvo a atins proporții incredibile în timpul nostru . Acesta este un produs obligatoriu pe rafturi, dar gustul pâinii de casă este foarte diferit de cumpărare. Există mai multe rețete pentru cei care doresc să se pregătească pâine fără mașină de pâine . «Cu rafale» știu că produsele alimentare de casă este întotdeauna delicios, astfel încât vă prezintă un rețetă specială pentru pâine de casă < / strong>. Este atât de simplu încât eforturile depuse pentru ao face sunt egale cu cele petrecute în mod obișnuit la cumpărare.

Ingrediente

Drojdie uscată
2,5 linguriță
Apă
650 мl
Sare
2 linguriță
Zahăr
1 linguriță

Gătire

  1. 1Încălziți apa la temperatura corpului. Săriți făina, amestecați-o cu sare, zahăr, drojdie și apă pregătită.
  2. 2Frământați aluatul și puneți-l într-un loc cald timp de o oră. Când aluatul se ridică, puneți-l într-o formă unsă și coaceți timp de 30-40 minute la 180 de grade.
Coaceți pâinea acasă în cuptor va fi pentru toată lumea, dar chiar și într-o rețetă atât de simplă există trucuri. De exemplu, unii dau testul să se ridice de două ori, astfel încât pâinea să nu fie proaspătă: mai întâi se lasă timp de o oră, apoi se amestecă și se lasă din nou. Încearcă-o și vei reuși!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu