Pâine cu pâine cu crab

Pâine cu pâine cu crab
Тип: Gustări
Timpul: 30 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Dacă aveți o coală de lavash subțire , luați în considerare faptul că o gustare excelentă se află deja pe masa dvs.! Rămâne să alegeți o umplutură potrivită și să pregătiți felul pentru o jumătate de oră. Astăzi "Cu Gust" vrea să împărtășească o simplă rețetă de snacks-uri de pâine pita și bețișoare de crab. La o masă festivă este posibil să prezentați astfel de feluri de mâncare cu produse mai rafinate - carne de crab și brânză topită.

Ingrediente

Pită
1 buc.
Ouă
1 buc.
Mărar
dor de gust
Usturoi
1 buc.
Făină de grâu
1 lingură

Gătire

  1. 1Tăiați o bucată de pâine de pita aproximativ 70 x 55 cm în 4 dreptunghiuri.
  2. 2Orezul brut pe un răzătoare mare, adăugați usturoiul trecut prin presă și se amestecă bine. Marar tăiat cât mai mic posibil, crabi bastoane grătar.
  3. 3Se toarnă foaia de lapte cu brânză, se presară mai întâi cu mărar, apoi cu bastoane de crab, se pune pe partea de sus a celei de-a doua foi de pâine pita, se repetă umplutura, apoi se întoarce a treia coală și se acoperă a patra.
  4. 4Tăiați stratul rezultat în 4-6 părți.
  5. 5Împingeți ouăle cu făină, sare amestecul. Fiecare bucată de pâine de pita se înmoaie într-o tocătoare, apoi se prăjește din două părți până când apare o crustă de aur.
Apetitul de crotoni de la lavash va fi apreciat de gospodinele aglomerate pentru un gust excelent și ușurință de pregătire. Această rețetă ar trebui să fie adăugată pe lista de feluri de mâncare într-o grabă și să-l împărtășească cu prietenii!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu