Oua prajite in cuptor

Oua prajite in cuptor
Тип: Dejun
Timpul: 10 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 2

Ouă gătite sau prăjite - micul dejun rapid , care a salvat în mod repetat amanta care întârzie să lucreze. Acesta este doar un astfel de fel de mâncare devine repede plictisitor și din nou, trebuie să puzzle despre ce ar fi să-și răsfețe gospodăria dimineața. Se pare că ouăle hrănitoare și sănătoase obișnuite pot fi gătite în cuptor. "cu gust" va împărtăși cu bucurie o nouă rețetă pentru ouă în neapolitan . Punctul culminant al felului de mâncare este condimente aromatice, brânză condimentată și căprioare. Acestea din urmă, apropo, pot fi înlocuite cu măsline sau cornichoane marinate. Da, mai aveți nevoie de o nucă de cocos, dar matrițele pentru cupcakes sunt perfecte.

Ingrediente

Ulei de măsline
2 linguriță
Mozzarella
125 g
Cimbru
5 g
Rozmarin
5 g
Ouă
2 buc.
Roșie
1 buc.
Capere
10 buc.
Parmezan
15 g
Sare
dor de gust

Gătire

  1. 1Spălați roșiile și tăiați în cuburi. Distribuiți în mod egal în două sticle de nucă de cocos, adăugați câteva picături de ulei de măsline, sare și piper.
  2. 2Margelele de mozzarella sunt de asemenea tăiate în jumătate și așezate peste roșii.
  3. 3Se toarnă ouale, dacă se dorește, sare, se adaugă mirodenii și parmezan ras.
  4. 4Trimiteți cuptorul la un cuptor de 200 de grade timp de 7 minute.
  5. 5Înainte de a servi, decorați-vă cu căprigele tocate fin.
Ouale picante în cuptor sunt de asemenea diferite prin faptul că proteina devine elastică și gălbenușul rămâne lichid. Plus combinația de ierburi ... Este uimitor! Asigurați-vă că încercați rețeta și trimiteți-le prietenilor!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu