Morcov de pui cu ficat de pui

Morcov de pui cu ficat de pui
Тип: Felul doi
Timpul: 40 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 6

Și știi că morcovii în Europa - cel mai frecvent cartof rădăcinoș după cartofi? Și chiar și morcovii, procesați termic, sunt digerați de corp uneori mai buni decât cei bruți. Și direct carotenul din morcovi este absorbit aproape complet cu grăsime ... Deci, morcovi morcovi . Așteptați să vă întoarceți nasul și să derulați în pagină în căutarea unui ceva mai "comestibil". Cu această rețetă, pe baza experienței personale, asigurați-vă că morcovii, ca fel de mâncare principală, nu sunt numai buni, ci și frumuseți, și un gust de neegalat! Ficat de pui - produsul în sine este foarte delicat, deci este perfect ca o umplutură a acestor plăcuțe luminoase de vitamine. Un truc cu lapte nu este lipsit de scop: acizii lactici înmoaie pulpa de morcov - legumele vor deveni surprinzător de blandezi cu note cremoase în gust. Sunt intrigați? Să gătim curând!

Ingrediente

Ouă
2 buc.
Lapte
250 g
Chimion
2 g
Sare
dor de gust
Usturoi
5 căț.
Ceapă
1 buc.
Morcov
400 g
Ficat de pui
300 g

Gătire

  1. 1Pui cu sare și piper, roșii în făină. Gatiti-va timp de 3 minute pe ambele parti pana cand se prepara jumatate. Ficatul răcit tăiat în cuburi mici, se presară cu chimen pământ, se amestecă.
  2. 2Coaceți morcovii pe o răzătoare cu găuri mici, turnați laptele timp de 30 de minute. morcovi
  3. 3Se toaca fin ceapa, se toaca usturoiul, se prajeste intr-o cantitate mica de ulei de floarea-soarelui. Jumătate din amestecul zazharka se amestecă cu ficatul, a doua jumătate, se adaugă la morcovii rași, presați de lapte.
  4. 4De asemenea, adăugați la ouăle de morcovi, făină, sare și piper negru măcinat. Se amestecă.
  5. 5Faceți o masă de morcov pe palma unui tort, în interiorul căruia se pune puțin din umplutura ficatului. Edgeți marginile, formați un tăiș. coajădemorcov
  6. 6Îndepărtați produsele timp de 5 minute pe fiecare parte, apoi treceți la o tavă de copt și aduceți-le la cuptor (10 minute la 180 de grade). bucățidemorcov
O cină extraordinară de la produse utile , din care chiar și copiii vor fi încântați. Serviți chiflele cu smântână sau sos de roșii, bucurați-vă și tratați-vă prietenii!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu