Mingi cu umplutură

Mingi cu umplutură
Тип: Felul doi
Timpul: 70 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 0

Ce să ascundem, pentru mulți dintre noi o zi fără carne - defect. Desigur, puteți obține suficiente alte produse utile, dar totuși, există întotdeauna un sentiment că vreți altceva ... Ați avut vreodată acest lucru? Ei bine, ne grăbim să vă felicităm, sunteți un fan dedicat felurilor de mâncare . Dacă acest lucru este adevărat, atunci știți cu siguranță nu o duzină de rețete cu carne ca unul dintre ingredientele principale. Dar roșii de carne cu ciuperci și prune de nuci - nu sunt cele mai comune feluri de mâncare. Deja după prima piesă nu veți dori să împărțiți această carne cu alții. Gătește-te și vei înțelege de ce.

Ingrediente

Prune uscate
100 g
Piper mirositor
dor de gust
Ceapă
200 g
Sare
dor de gust
Unt
20 g
Nucșoară
1 pic.
Făină de grâu
1 lingură
Anason
dor de gust
Apă
150–200 мl
Koriandru
1 pic.

Gătire

 1. 1Se taie felii de carne de vită, ca niște cotlete. Bucățile trebuie să fie largi, dar nu prea groase.
 2. 2Acoperiți fiecare piesă cu film de alimentare și bateți pe ambele părți. Sarcina principală nu este de a rupe carnea.
 3. 3Deoarece piesele sunt destul de mari, tăiați fiecare câte 2 bucăți. Sare și piper toate piesele de pe ambele părți.
 4. 4Acoperiți carnea cu film de alimente și lăsați-l deoparte.
 5. 5Tăiați ceapa în cuburi mici. Preîncălziți puțin ulei de floarea-soarelui într-o tigaie și trimiteți legumele feliate pentru a fi prăjite.
 6. 6Tăiați ciupercile în cuburi și trimiteți friptura la ceapă. Se prăjește până se aprinde aurul colorat. Se toarnă umplutura într-un castron.
 7. 7Se toacă mărunt prunele și se toarnă într-un castron cu umplutură de ciuperci. Se amestecă ingredientele și se sare. Lăsați-vă deoparte să se răcească.
 8. 8Pregătiți vasul de coacere. Este mai bine să alegeți alungit, nu rotund.
 9. 9Când umplutura se răcește, începeți să formați rulouri. Luați o bucată de carne, puneți-o puțin pe umplutură, rotiți-o cu o rolă și puneți-o în matriță cu o cusătură în jos. Formați toate rulourile în acest fel.
 10. 10Preîncălziți cuptorul la 200 ° C și trimiteți carnea pentru a coace timp de 10-15 minute. În acest timp, carnea va lăsa sucul și se va micșora, astfel încât rulourile să nu se rotească.
 11. 11Acum preparați sosul. Se topește untul într-o tigaie și se adaugă făină. Se prăjește făina până se deschide un brun deschis în unt, amestecând constant.
 12. 12Adăugați apă în făină și reduceți căldura.
 13. 13Acum adaugati frunza de dafin, anason, coriandru, un nucsoara, piper dulce. Sos și se amestecă.
 14. 14Scoateți carnea din cuptor și scurgeți sucul din matriță în sos. Aduceți sosul la gust. Dacă este necesar, adăugați sare și piper.
 15. 15Umpleți sosul preparat cu roșii fierbinți. Trimiteți-le în cuptor pentru a se mișca la o temperatură de 180 ° C timp de 15-20 de minute.
Dacă alegeți șampiunele pentru umplutură, prăjiți-le într-o tavă separată, deoarece în timpul procesului de prăjire încep o mulțime de sucuri. De asemenea, puteți alege orice condimente în procesul de sos de gătit . Dacă cumpărați carne de porc în loc de carne de vită, puneți-o mai mult timp. Roșiile finite pot fi turnate cu un sos care a rămas în formă și a fost presărat cu ierburi. Cu siguranță nu ați mai gătit acest lucru înainte. Încearcă și împărtăși rețeta cu prietenii tăi.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu