Micul dejun

Micul dejun
Тип: Gustări
Timpul: 30 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

 Gustarea include ouă, ciuperci și legume - o combinație excelentă, în care există proteine, carbohidrați, vitamine. Desigur, o astfel de mâncare gustoasă și nutritivă poate fi preparată nu numai pentru micul dejun. Dar începând cu el, ziua va fi foarte productivă. A mânca ouă dimineața - recomandarea dată de mulți nutriționiști. Iar cei care iubesc multă verdeață pot înlocui ciupercile cu spanac.

Ingrediente

Suc de lămâie
2 lingurițe
Ghimbir
15 g
Ceapă
1 buc.
Ardei gras
1 buc.
Ouă
7 buc.
Piper negru (măcinat)
doar de gust
Sare
doar de gust

Gătire

  1. 1Încălziți uleiul vegetal în tigaie și puneți ciupercile fin tăiate. Prăjiți putin, amestecati.
  2. 2Adăugați ceapa zdrobită și ghimbirul ras, un minut mai târziu - ardeiul tăiat în cuburi. Se prăjește toate astea, amestecând, timp de 10 minute.
  3. 3Bateți 3 ouă cu sare și piper și adăugați-i în legume și ciuperci. Apoi adăugați ceapa verde mărunțită și sucul de lămâie. Se amestecă și se ia de la foc.
  4. 4Răspândiți toată această masă în 4 forme de aluminiu și distribuiți uniform. În centrul fiecărui vas, faceți un loc și adăugați ou crud, încercând să păstrați gălbenușul întreg.
  5. 5Formele se pun în cuptor și se coace la o temperatură de 180 de grade până când ouăle sunt gata, aproximativ 10 minute.

Servește gustări calde , fără a le scoate din matriță. Salvați rețeta și asigurați-vă că veți găti! Și, de asemenea, împărtășiți ideea cu prietenii, cu siguranță, ei vor dori, de asemenea, acest fel de mâncare.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu