Marinada pentru legume pentru iarnă

Marinada pentru legume pentru iarnă
Тип: Alte
Timpul: 30 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 1

Aproape toate casnicii recoltează legume iarna , marinându-le și rostogolindu-le în cutii. Cât de plăcut este să deschideți ușa depozitului și să aflați borcane multi-colorate cu roșii, castraveți, piper bulgar. În timpul sezonului rece, aceste preparate apetisante completează perfect orice garnitură. Există multe rețete, cum se prepară marinada, pentru tăblițe, dar printre ele există un singur produs universal. Pentru a nu căuta înregistrările praf de anul trecut, trebuie să ne amintim doar o singură metodă, potrivită pentru aproape toate legumele.

Ingrediente

Apă
1 l
Sare
1 linguriță
Oțet
70 мl
Zahăr
0,5 pahar

Gătire

  1. 1Spălați legumele spălate pe cutii, turnați apă clocotită, acoperiți, lăsați-o să se răcească. Apoi se toarnă apa într-o cratiță, se aduce la fierbere și se toarnă din nou peste borcane, se acoperă cu capace sterilizate.
  2. 2După ce apa sa răcit, trebuie să fie drenată și dizolvată în sare și zahăr. Aduceți marinada la fiert, turnați în 9% oțet. Se toarnă legumele cu marinadă, se rostogolestează borcane cu capace sterilizate.
Apetisante biscuiți cu o marinadă universală nu este necesar să le înfășurați, să le întoarceți și să le răcoriți. Vă recomandăm să salvați această rețetă în marcaje, astfel încât să fie întotdeauna la îndemână la momentul potrivit!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu