Lubrifiant din Belarus

Lubrifiant din Belarus
Тип: Dejun
Timpul: 120 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 8

Editions «Cu rafale» nu se poate aștepta pentru a trata populare din Belarus - smazhenki . Sună ca ceva! Prin aspect seamănă cu pizza, dar cu o dimensiune mai mică. Asigurați-vă că italienii aici la nimic, pentru că gaspadarki din Belarus pregăti acest fel de mâncare așa cum îmi amintesc, și paralelele nu le place ... Baza pentru smazhenok, de obicei, un cartof fiert sau luxuriant aluat de drojdie . Ca o umplutură utilizați piept, legume proaspete, muraturi, carne tocată, ouă, brânză de vaci. În general, luați ceea ce găsiți în frigider, la urma urmei, nu există opțiuni!

Ingrediente

Ketchup
2 lingură
Cașcaval
100 g
Ouă
3 buc.
Sare
1 linguriță
Smântână
2 lingură
Roșie
4 buc.
Ardei gras
2 buc.
Apă
450 мl
Zahăr
1 lingură

Gătire

  1. 1Drojdie uscată amestecată cu făină cernută (dacă luați proaspătă, pre-alergați-le într-o cantitate mică de apă caldă). Adăugați în apă făină caldă, zahăr, un vârf de sare, ulei de floarea-soarelui și un ou. Feriți aluatul moale, presărați ușor cu făină și puneți-l într-un loc cald timp de aproximativ o oră.
  2. 2Pregătiți umplutura. Cârnații tăiați în cuburi mici. Piperul și roșiile sunt, de asemenea, tocate fin. Brânză se mănâncă și se adaugă la restul ingredientelor.
  3. 3Apropiați aluatul, împărțiți-l în bucăți de aceeași dimensiune (aproximativ 20 de bucăți), rotiți-le în bile și așezându-le pe o tavă de copt. Lăsați să stea sub prosop pentru încă 30 de minute.
  4. 4Atunci când bilele sunt ridicate, în fiecare faceți o canelură, aplicați ketchup pe suprafață, așezați o lingură (puteți mai mult) din umplutură.
  5. 5Îndepărtați ouăle rămase cu smântână, sare, piper și gust. Se toarnă o lingură de umplutură în umplutură. Coaceți lubrifianții la o temperatură de 200-220 de grade, până când se sclipesc. LubricantdinBelarus
Drojdie în rețetă indicate uscate, dar puteți folosi proaspete (10-15 g). Lubrifianții luxurianți sunt foarte convenabili să luați cu dvs. picnic , pe drum sau pe treabă. Nu contează dacă nu există unde să se încălzească: coacerea este neobișnuit de gustoasă chiar și într-o formă rece. Prietenii dvs. trebuie doar să vadă această rețetă, să o împărtășească în curând!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu