Lazy Chebureks

Lazy Chebureks
Тип: Felul doi
Timpul: 60 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 8

Orice fel de mâncare constă din mâncare și timpul petrecut pentru gătit. Uneori, cea de a doua stânga este atât de mică încât nu este suficient pentru nimic complicat, astfel încât există rețete simplificate: role leneș varza, leneș și pateurilor leneș. pateuri de casă poate lua o lungă perioadă de timp, din cauza aluatului. Depinde de faptul dacă cheburecii sunt parfumați și suculenți sau duri și proaspeți. "Cu Gust" vă invită să pregătiți chevurekas de la lavash . Acest fel de mâncare nu numai că vă va economisi timp, ci va face apel și la toată casa.

Gătire

  1. 1Tăiați ceapa și împărțiți pătratul în pătrat.
  2. 2Se amestecă făina de forță, apă, ceapă, sare și piper și se învârte oul într-un castron.
  3. 3Îndepărtați umplutura pe o jumătate de bucată de pâine pita, lăsând pe marginile a două centimetri. Îndoiți pătratul în diagonală și marginile cu un ou și apăsați unul pe celălalt.
  4. 4Puneți cheburecii în ulei până se înroșea. Triunghiuri finalizate cu carne răspândită pe un șervețel de hârtie pentru a elimina excesul de ulei.
Rețeta noastră cheburek cu carne este foarte diferită de rețeta tradițională tătară, dar gustul nu devine mai puțin delicios. Astfel de cheburek nu numai cu carne, ci și cu alte umpluturi: ouă, cartofi, brânză, ceapă și ciuperci. Alegeți orice umplutură și începeți să experimentați. Împărtășim rețeta noastră cu alții!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu