Lazy Belyashi

Lazy Belyashi
Тип: Gustări
Timpul: 55 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 2

"Vak belyash", sau "plăcintă mică" - fel de mâncare tradițională din bucătăria Bashkir . Îl cunoaștem ca un câine alb - o rudă îndepărtată de plăcinte cu carne. Desigur, aceasta nu este o mâncare festivă, la care oaspeții sunt tratați. Dar, după cum arată experiența, cea mai simplă mâncare de casă este întotdeauna cea mai delicioasă. Prin cumpărarea de belaș, fiecare al doilea om face din nou o promisiune de a găti aceeași casă pentru a se bucura de gust atunci când dorește. Dar numai câțiva își țin cuvântul, deoarece pregătirea lui Belyasha conform rețetei originale durează mult timp. Dacă doriți, și prickles, să acorde o atenție la această rețetă. Dovlecei cu carne - ceva ce vă place!

Ingrediente

Bostănei
1 buc.
Usturoi
6 g
Cartofi
2 buc.
Praf de copt
0,5 linguriță
File de pui
170 g
griș
3 lingură
Sare
dor de gust
Ouă
1 buc.
Verdeață
tuffet

Gătire

  1. 1Tăiați fileurile de pui în felii. Se toarnă carnea în castronul blenderului, se adaugă usturoiul, un vârf de sare și piper. Se amestecă bine toate ingredientele pentru a obține o masă omogenă. Dacă nu aveți mixer, puteți face aceeași masă cu o mașină de tocat carne. Transferați umplutele într-un bol.
  2. 2Gatiti cartofii in coaja. Îndepărtați cartofii și 1 dovlecel mare într-o răzătoare de mică adâncime. Datorită cartofului, textura belaya va fi mai moale.
  3. 3Adăugați 1 ou la masa de legume și amestecați toate ingredientele cu o lingură.
  4. 4Grind verdele și adăugați-l la cartofi și dovlecei. Pentru a îngroșa aluatul rezultat aveți nevoie cu gris. Se amestecă bine toate ingredientele: grâul începe să se umfle, absorbind sucul de la dovlecei.
  5. 5Pentru ca Belyashi să fie luxuriantă și aerisită, nu uitați să adăugați praful de copt.
  6. 6Sare și piperul de aluat la sfârșitul.
  7. 7Acum încălziți uleiul vegetal într-o tigaie. Folosind o lingură puneți aluatul de drojdie, și deasupra - carnea de pui. Acoperiți masa de forță cu un alt strat de squash.
  8. 8Se prăjește fiecare belyash pe ambele părți pe căldură medie până se gătește. Pentru a determina cât de mult timp aveți nevoie în medie pentru prăjire, încercați doar un alb.
În cazul în care umplutura este groasă, se adaugă 30-50 ml de suc de roșii sau apă. Dar dacă aluatul de legume este subțire, puteți umple 1-2 sec. l. făină. Serviți albi aerisiți cu legume proaspete sau sos favorit . După o astfel de masă, nu veți fi chinuit de un sentiment de greutate, ca după un test tradițional. Iar gustul lui Belyashas îți place. Spune prietenilor despre noua reteta originala!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu