Lavash roll cu pere

Lavash roll cu pere
Тип: Deserturi
Timpul: 40 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Când cum ar fi pierd , îți dai seama că modul lor tradițional de viață și de alimente trebuie să renunțe, și să nu atât de ușor, mai ales atunci când vine vorba de Bomboana . Ei au nevoie nu numai pentru a te papilele gustative, dulci pentru a ne ajuta să facă față stresului și să ridice nastroenie.Imenno astfel încât dorim să vă împărtășim o rețetă desert , care vă puteți permite, chiar și atunci când dieta. de tip rolă de la Lavaș cu pere - un tratament blând scăzut de calorii pe care le va oferi o stare de spirit buna pentru intreaga zi.

Ingrediente

Pară
1 buc.
Nuci
dor de gust
Ouă
2 buc.
Zahăr
dor de gust
Pită
1 buc.

Gătire

  1. 1Tăiați pere în cuburi mici.
  2. 2Într-un vas profund, amestecați 1 ou și 1 proteină cu brânză de vaci. Dacă doriți, puteți adăuga un pic de zahăr, astfel încât rola a fost mai dulce.
  3. 3Extindeți pâinea de pita pe o suprafață curată a mesei, în partea de sus a lavash-ului umpleți coaja și distribuiți uniform.
  4. 4Apoi, așezați bucățile de pere. Rolați pâinea de pita.
  5. 5Acoperiți foaia de coacere cu hârtie de copt, așezați o rolă pe ea.
  6. 6Într-un castron separat, biciuiți gălbenușul și aplicați o perie siliconică cu o rolă. Puteți să-l presărați cu nuci tăiați.
  7. 7Puneți tava în cuptorul preîncălzit de 180 de grade timp de 25 de minute.
Felicitări, minunate roluri din lavash cu perele gata! Turnați-vă o ceașcă de ceai parfumat și bucurați-vă. Bon apetit! Împărtășește această rețetă simplă cu prietenii tăi.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu