Lavash cu o umplutură în cuptor

Lavash cu o umplutură în cuptor
Тип: Gustări
Timpul: 30 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 8

Dacă ați venit pe piață fără o listă pregătită cu produsele necesare și în cap nu există încă meniu pentru seară, rulați în siguranță la pâine pentru lavash subțire . Este doar umplutura. Conținutul frigiderului și puțină imaginație vă vor spune cum să faceți o gustare delicioasă, iar Cu Gust vă va oferi câteva sfaturi despre cum să faceți o rochie apetisantă cu o crustă roșie.

Ingrediente

Maioneză
dor de gust
Mărar
dor de gust
Cașcaval
150 g
Șuncă
350 g
Ardei gras
1 buc.
Roșie
1 buc.
Ouă
1 buc.
Pită
4 buc.

Gătire

  1. 1Șuncă tăiată în batoane, grătar de brânză pe o răzătoare mare, boia de ardei și roșii tăiate în cubulețe mici, tăiați mărarul.
  2. 2Se amestecă toate ingredientele pregătite - umplutura este gata. Fiecare foaie de lavash este pete cu maioneză, puneți umplutura și rolați cu role.
  3. 3Ungeți tigaia cu ulei sau capac cu pergament, așezați rolele de pâine de pita. Ungeți obiectele cu ouă, acoperiți foaia de copt cu folie și trimiteți-o într-un cuptor preîncălzit timp de 180 de minute timp de 15 minute.
O gustare excelentă sau gustare rapidă nu este o problemă dacă aveți mai multe foi de pâine pita pe care le puteți face cu ușurință acasă la reteta noastră . Sperăm că vă place această idee și o veți împărtăși prietenilor dvs.!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu