Latte macchiato tort

Latte macchiato tort
Тип: Deserturi
Timpul: 60 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 6

Cafeaua este unul dintre cele mai populare produse din lume, și numai petrolul este înaintea vânzărilor sale. Nu este surprinzator, Cafea tort sunt astfel de cerere turbat, dar pentru a le găti vă puțini îndrăznesc: cel puțin trebuie să facă cafea Edition «Cu rafale» vă asigur că prepararea turtei Latte macchiato pare complicat. De fapt, este un simplu tort burete pe baza de brânză, prezența care simplifică foarte mult prepararea krema.Iz lichiorurilor cremă ar fi oportun să se aleagă Baileys și amaretto, iar cookie-urile pot fi înlocuite cu biscuiți de casă. Singurul "dar" - este de dorit ca forma designului biscuitului să fie rotundă, ca în rețeta originală.

Ingrediente

Apă
2 lingură
Praf de copt
0,5 linguriță
Espresso
300 мl
Lapte praf
220 g
Biscuiți
10 buc.
Ouă
4 buc.
Sare
0,25 linguriță
Unt
200 g
Lichior crema
100 мl
Zahăr
150 g

Gătire

  1. 1Bateți ouăle cu zahăr și sare timp de 7 minute. Apoi se adaugă apă și ulei, se amestecă. Treptat adăugați făină, cacao și praf de copt. Umpleți aluatul rezultat într-o formă unsă și coaceți timp de o jumătate de oră la 180 de grade.
  2. 2În acest timp, pregătiți crema. Pentru a face acest lucru, bateți blenderul cu ulei pulverizat. Apoi adăugați brânză, lapte praf și amestecați din nou.
  3. 3Biscuiți pentru o perioadă scurtă de timp înmuiați într-un amestec de cafea și lichior, astfel încât să fie bine înmuiate.
  4. 4Împărțiți tortul în două părți. Am pus tortul: tort, cremă, biscuiți, pudră de cacao. Repetați același lucru cu al doilea croșetat. Acum rămâne doar să puneți în frigider și să așteptați puțin pentru a face tortul înmuiat.
Va fi bine dacă vasul se va înmuia în orele 5 sau 8. Credeți-mă, acest tort așteaptă succesul. Moda pentru prăjituri americane la modă a venit la noi din America, deci este întotdeauna mai bine dacă tortul este mai mare, dar mai mic în diametru. Nu uitați să vă tratați prietenii cu cafea desert și păstrați rețeta pentru cel mai apropiat!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu