Lasagna de legume

Lasagna de legume
Тип: Felul doi
Timpul: 65 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 4

Cea mai complexă întruchipare a pastelor italiene este considerată a fi lasagna - o caserolă de paste, care constă din straturi alternative de aluat special, umplutură, sos și brânză. Acum, acest fel de mâncare este mai mult decât un fel de mâncare de carne, pentru că ceea ce poate fi mai delicios decât carne tocată prăjită în roșii, presărată cu brânză aromatică cu sos de bechamel? Cu toate acestea, lasagna clasică inițial a fost preparată complet fără carne ... Este greu de imaginat, dar acest fel de mâncare populară a inclus inițial doar o tocană de legume. Se pare că lasagna vegetariană este mai aproape de rețeta originală decât oricare altul. "Cu Gust" a rezervat o rețetă de lasagna cu dovlecei și ardei dulci, care va lovi chiar și un consumator de carne!

Ingrediente

Busuioc
dor de gust
Cașcaval
100 g
Ulei de măsline
3 lingură
Sare
dor de gust
Ardei gras
1 buc.
Ceapă
1 buc.
Cukini
1 buc.

Gătire

  1. 1Se taie cu legume legumele și se spală brânza pe o răzătoare mare.
  2. 2Încălziți o tigaie cu ulei de măsline și legați legumele una câte una, adăugând sare, piper și busuioc. Prima ceapă (5 minute), apoi piper (3 minute), dovlecel (5 minute). Scoateți tigaia din căldură.
  3. 3Partea inferioară a vasului de copt este unsă cu pasta de tomate și se pune primul strat de aluat. Apoi, din nou, un mic sos, tocană și o treime din brânză. Alternați ingredientele în aceeași ordine până când se epuizează.
  4. 4Coaceți lasagna timp de 40-50 minute la o temperatură de 180-190 de grade. Aveți grijă ca brânza să nu înceapă să ardă.
Lasagna cu legume este de obicei gătită cu ricotta, mozzarella sau brânză de parmezan. Uneori se amestecă mai multe specii, dar sunt potrivite orice brânzeturi solide care formează o crustă aurie apetisantă. Potrivit pentru umplerea toate legumele potrivite pentru copt : dovleac, cartofi, vinete, morcovi și altele. Serviți lasagna la 10 minute după gătire, astfel încât umplutura să nu se răspândească. Salvați reteta noastră și împărtășiți-o cu alții!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu