Lasagna cu carne tocată

Lasagna cu carne tocată
Тип: Felul doi
Timpul: 80 minute
Сложность: Complexe
Porțiuni: 6

Lasagna este un fel de mâncare tradițională italiană, deosebit de populară în orașul Bologna. Cuvântul "lasagna" a fost împrumutat din limba greacă. În primul rând, a însemnat un cazan pentru gătit, numit acum fel de mâncare delicios . Practic, fiecare italian știe mai multe rețete pentru acest lucru Paste . Vă oferim o rețetă clasică și testată de mai multe ori. Pregătiți-vă, nu veți regreta!

Ingrediente

Foi de lasagna
10 buc.
Lapte
750 мl
Cașcaval
500 g
Unt
60 g
Făină de grâu
2,5 lingură
Bolognese
600 g

Gătire

  1. 1Gatim beșelul. Puneți într-un vas de tigaie adânc și toarnă 1 lingură. l. floarea-soarelui. Preîncălziți uleiul. Adăugați treptat făină și amestecați bine.
  2. 2Se toarnă laptele. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând. Sosul trebuie să aibă o consistență, ca o smântână cu conținut scăzut de grăsimi.
  3. 3Într-o tavă separată, încălziți uleiul de floarea soarelui rămas. Puneți carnea tocată.
  4. 4Puneți carnea de vaci până la jumătate de gătit. Adăugați sosul de bolognese, sare și piper.
  5. 5Preîncălzi cuptorul la 180 de grade. Lubrifiați formularul cu unt. Se toarnă un pic de sos de bechamel în el pentru a acoperi partea de jos.
  6. 6Lay pe rând: o foaie de lasagna, pe ea - carne tocată, pe partea de sus - brânză rasă. Fiecare strat este udat cu sos Béchamel.
  7. 7Începând din nou, puneți o foaie de lasagna și repetați procedura.
  8. 8Ultimul strat se toarnă cu sos bechamel și se presară cu brânză. Permiteți antena să stea timp de 10 minute și să se înmoaie puțin. Puneți lasagna în cuptor timp de o jumătate de oră.
Lasagna cu carne tocată este un fel de mâncare incredibil de gustoasă. Nu e de mirare că pisica animată Garfield a iubit-o așa!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu