Lapte trunchi cu cireș

Lapte trunchi cu cireș
Тип: Deserturi
Timpul: 40 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 6

În sezonul de cireșe trebuie să aveți timp să vă bucurați de această minunată boabe. Și ce ar putea fi mai bine decât coacerea cireșilor ? Daca adorati deserturi in care notele acru si dulce sunt perfect echilibrate, aceasta reteta este potrivita pentru tine! "Cu Gust" va ofera un delicios struture de cirese care nu te deranjeaza! Încearcă măcar o dată să pregătești această plăcere de cireșe și vei dori să gătești mereu.

Ingrediente

Amidon de porumb
1 lingură
Zahăr
100 g
Ouă
1 buc.
Cireșe
500 g
Foietaj
500 g
Unt
1 lingură
Nuci
80 g

Gătire

  1. 1Dezghețați aluatul. Răspândiți masa cu făină și rotiți aluatul într-un strat subțire.
  2. 2Pe o baie de apă, topiți untul și grăsandu-i cu aluatul laminat. După ce îl stropiți cu pesmet și cu nuci zdrobite. De-a lungul marginilor se fac linii de câteva centimetri.
  3. 3Cireșul amestecat cu amidon de porumb și se amestecă.
  4. 4Puneți cireșele pe aluat și pe partea de sus cu zahăr. După plierea aluatului într-o pâine este mai groasă.
  5. 5Transferați rola într-o foaie de coacere, preambalată cu pergament. Umpleți ruloul cu o furculiță și unsoare cu un ou bătut.
  6. 6Trimiteți cuptorul la un cuptor de 200 de grade timp de 15 minute, până când crusta este aurie. Luând rola din cuptor, presărați-l cu zahăr pudră.
Familia mea adoră când gătesc acest strudel, pentru că nu sa găsit cea mai bună delicatețe pentru ceai. Gătiți împreună cu "Cu Gust" și împărtășiți cu prietenii rețetele noastre!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu