Lapte pizza

Lapte pizza
Тип: Dejun
Timpul: 30 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 5

Cu siguranță, cel puțin o dată, venind acasă de la serviciu, ați fost conștienți de o anumită personalitate divizată: o persoană din interior este foame groaznic, iar al doilea nu dorește absolut nimic. "Cu Gust" știe cum să facă față acestei împărțiri! Sandvișuri fierbinți - o gustare universală în orice moment. Oferim sandwich-uri fierbinți cu titlul elocvent "Lazy Pizza" - o căutare foarte ocupată și foarte foame. Umplutura plină cu suc de pâine crocantă este delicioasă și rapidă. Baton, apropo, este înlocuit cu succes cu chifle, cârnați - șuncă, piper - șampițe ... Opțiuni destul!

Ingrediente

Maioneză
4 lingură
Franzelă
1 buc.
Cașcaval
250 g
Roșie
2 buc.
Ketchup
4 lingură
Verdeață
dor de gust

Gătire

  1. 1Baton tăiat în felii de aproximativ 1 cm grosime. Tăiați brânza tare, cârnați tăiați în cuburi mici. Tăiați roșiile în cercuri. Grind verdele.
  2. 2Se amestecă brânza, cârnații, verdele tăiat, maioneză, ketchup.
  3. 3Felii de pâine se aranjează pe o foaie de copt uscată ușor. Pentru fiecare felie, puneți 1-2 linguri. l. masa de brânză-brânză, de sus, o felie de roșii.
  4. 4Trimiteți sandvișurile la cuptorul preîncălzit de 180 de grade timp de 15 minute. Bon apetit! sandvișurifierbinți
Sandwich-uri calde este ceea ce aveți nevoie dacă doriți să alimentați rapid o companie mare. Am trimis întregul lot la cuptor - e gata după 15 minute. Dacă reușesc să se răcească, vor rămâne la fel de gustoase. Ajutați-vă și nu uitați să împărtășiți rețeta!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu