Lapte de Pasăre

Lapte de Pasăre
Тип: Deserturi
Timpul: 60 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 4

Amintiți-vă ghicitorii copiilor: "Ce nu se întâmplă în lume?" Așa e, lapte de pasăre! Dar știm cu certitudine că laptele de pasăre din natură are loc - sub forma unui desert delicios ! Și, de fapt, este greu să-ți imaginezi o persoană care nu ar fi auzit nimic despre el. Între timp, nu există nimic supranatural în pregătirea sa, și din moment ce vă veți răsfăța pe cei dragi cu dulciuri, atunci vă oferim această rețetă minunată pentru "Lapte de pasăre". Stocați-vă cu ingredientele potrivite și o bună dispoziție - vom găti!

Ingrediente

Zahăr
625 g
Lapte
300 мl
Frișcă
450 g
Pudră de cacao
5 lingură
Apă
1 pahar
Smântână
450 g
Gelatină
24–30 g

Gătire

  1. 1Se amestecă conținutul a 2 pungi de gelatină și 1 pahar de lapte într-o cratiță. Puneți cratița pe foc mediu și amestecați amestecul până când aburul se scoate din lapte. Scoateți amestecul din foc și lăsați-l la o parte, lăsați-l să se răcească. Aveți grijă, laptele nu trebuie să fiarbă!
  2. 2Pregătiți o matriță de 20 x 30 cm și o ungeți cu ulei vegetal. Glisați mixerul la viteză medie cu un pahar de zahăr, smântână și cremă.
  3. 3Continuați să bateți și turnați încet laptele cald cu gelatină.
  4. 4Se toarnă totul în forma pregătită, încercați să aliniați suprafața cât mai bine posibil și puneți forma în frigider pentru a îngheța stratul. Nu uitați să acoperiți!
  5. 5A fost rândul de glazură. Se amestecă cacao, zahărul rămas și conținutul plicului de gelatină într-o cratiță mică. Nu opriți amestecul, turnați 100 de grame de lapte și un pahar de apă. Apoi puneți gheața pe foc mediu și aduceți la fierbere. Se amestecă în mod constant. De îndată ce glazura viitoare a fost fiartă, scoateți-o din căldură și lăsați-o să se răcească o oră.
  6. 6Acum, turnați cu grijă glazura de ciocolată pe baza cremoasă și puneți tortul în frigider din nou timp de cel puțin 5 ore. Gata!

Acesta este misterul adevărat! Dar nu vă faceți griji, desertul necesită puțin mai multă atenție decât alții feluri de mâncare dulci , dar care este rezultatul! Care sunt doar emoțiile rudelor atunci când puneți pe masă un magnific tort "Bird's Milk" . Între timp, bucurați-vă de gustul său, împărtășiți această rețetă cu alții.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu