Kystyby cu cartofi

Kystyby cu cartofi
Тип: Gustări
Timpul: 30 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 5

Kystyby este un vas tradițional Tatar și Bashkir , care este preparat dintr-un aluat cu umplutură. Seamănă cu un tort proaspăt prăjit , care de obicei se pune cartofi sau terci de mei. De ce să nu încercați ceva nou și interesant? Pregătiți acest fel de antena, voi și cei dragi doriți!

Ingrediente

Cartofi
500 g
Ceapă
200 g
Unt
125 g
Sare
dor de gust
Apă
150 мl

Gătire

  1. 1Se fierb cartofii într-o uniformă, se curăță și se amestecă.
  2. 2Se taie bine ceapa. Se prăjește timp de 6-7 minute până la maro auriu, folosind 25 g unt și 2 linguri. l. ulei vegetal.
  3. 3Adăugați ceapa prăjită la cartofi, sare, piper și se amestecă bine.
  4. 4Într-un castron adânc, sortați făina, adăugați 1 linguriță. sare. Se toarnă 150 ml de apă și 2 linguri în făină. l. ulei vegetal, alăturați cu grijă aluatul. Lăsați-l timp de 15 minute.
  5. 5Pulverizați masa de bucătărie cu făină și rotiți aluatul la o grosime de aproximativ 2 mm folosind un bolț de rulare.
  6. 6Din foaia de aluat, tăiați 10 cercuri cu un diametru de 15-17 cm.
  7. 7Topiți untul rămas, ungeți fiecare tort înainte de a umple umplutura.
  8. 8Plecați de la marginea cercului de 1 cm, jumătate de cerc puneți în mod uniform umplutura din cartofi și acoperiți-o cu a doua jumătate a aluatului, din nou, din nou, unsoare cu unt topit.
Felicitări, hrănindu-ți buticurile cu cartofii sunt gata! Servește torturi fierbinți, tacâmuri de care nu aveți nevoie, acest fel de mâncare este luat cu mâinile. Împărtășește această rețetă interesantă cu prietenii tăi.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu