Kish cu mazăre și morcovi

Kish cu mazăre și morcovi
Тип: Gustări
Timpul: 120 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 5

Kish este o plăcintă cu jelitină deschisă, cu umplutură savuroasă. Patria vasului este Franța. De regulă, baza de kish este preparată dintr-un aluat fript, iar pentru turnarea de ouă se amestecă cu produse lactate. Oferta pentru a găti lovit de sezonul de vară - Quiche cu mazăre verde și morcovi pentru copii .Pentru a găti Quiche pe toate regulile, aveți timp, în cazul în care numai pentru că trebuie să fie mai întâi separat, se framanta aluatul si se coace baza de tort. Dar eforturile merită! Combinația dintre un strat delicat de cremă top și o crustă crustă este incomparabilă.

Ingrediente

Apă
4 lingură
Cașcaval
100 g
Piper negru (măcinat)
0,5 linguriță
Ouă
3 buc.
Sare
dor de gust
Nucșoară
2 pic.
Unt
100 g
Smântână
200 g
Morcov
3 buc.
Mazăre
300 g

Gătire

  1. 1Tăiați făină, adăugați sare și felii de unt răcit. Se toarnă în apă rece și se amestecă imediat aluatul.
  2. 2Aluatul, laminat într-un strat, pus într-o matriță (diametru de 26 cm), formează laturile. Faceți o puncție cu o furculiță și trimiteți-o la frigider timp de 10 minute.
  3. 3Din pergamentul pentru coacere, tăiați un cerc care se potrivește diametrului matriței și acoperiți aluatul cu ea. În sus, cu mazare uscată sau fasole, astfel încât tortul să nu se umfle la coacere. Coaceți timp de 15 minute la o temperatură de 200 de grade, apoi scoateți hârtia cu încărcătura și coaceți timp de încă 10 minute.
  4. 4Desprindeți morcovii în cercuri. Blanch pentru 3-4 minute în apă sărată. Scurgeți lichidul, lăsați morcovii să se răcească.
  5. 5Se amestecă smântână cu cremă, se adaugă ouă, sare, piper, nucșoară și jumătate din cantitatea totală de brânză rasă. Adăugați morcovii și mazărea verde la masă, amestecați-le.
  6. 6Se toarnă masa într-un tort fierbinte, top distribuie brânză rasă rămas. Coaceți timp de aproximativ 40 de minute la 190 de grade.
Pe frumusețea plăcintă și nu spun nimic, foarte apetisant sa dovedit! Apropo, pentru că acest fel de mâncare este perfect și mazăre înghețată , blanch-o timp de 3 minute cu morcovi. Trateaza-ti rudele cu produse de patiserie utile si prietenii cu o noua reteta!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu